121a dygnet och ja .. 4 månader är det visst

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra.

Fyra månader senare har jag jobbat en tid. Snart 2 månader och jag är trött på kvällarna o pigg på dagarna. Just nu har jag inte så mycket tankar på att röka/cigaretter. Det kan suga till men det är hanterbart!

Och ni andra - håller igång tåget?? Ska fira med en rundvandring i alla vagnar!!!! Nya som gamla! Ska bara plocka fram min alltmer semestrande dator!!

Kramisar! Nypåkopplade vagnar - kan gärna hojta till här!

Kommentarer

Hej Juntro min vän, som

Hej Juntro min vän, som vanligt var jag rädd att du hade trillat av. Mycket nöjd att det inte är så. Rock on vän, nu får du faktiskt knippsa en del billjetter.

Hej Juntro! Det fungerar för

Hej Juntro!
Det fungerar för mig med utan cigg! ikväll är det 11 veckor sedan jag tog min sista cigg och det är jag glad för. Det har dock varit en turbulent tid på annat håll så jag mår inte som bäst just nu. Men jag tänker inte främst på cigg i alla fall och det är ju positivt! :-) Lyckat till i fortsättningen! Vi skall klara det!! :-)

Ååh vilken tur att du inte

Ååh vilken tur att du inte har trillat av!=)
Blev lite orolig då jag inte har sett dig härinne på länge=)
Kämpa på!!
Styrkekramar /Fanny

Underbart att höra. Så starkt

Underbart att höra. Så starkt jobbat! Grattis till ditt nya fria friska liv!! Det är absolut värt alla våndor som kommer och går, i början intensivt, men allteftersom tiden går kommer det tillbaka mer sällan och varar inte så länge, ibland endast en kort tanke och hjärnan säger NEJ tack! Vill inte återuppleva den första intensiva ångesten när man precis slutat med nikotinet.... FRI äntligen!!!

Kram från Ruby

Å vad kul med en påhälsning

Å vad kul med en påhälsning av konduktören jag har passerar 100 dagar och mår urfint!! Kramis Ann <3

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se