Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Dag 114

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Hej!

Jag är besviken. Har aldrig varit så trött som jag är just nu. Det går inte över. Jag är så trött att jag inte har koll när jag kör bil, jag är så trött att svider i ögonen. Jag sitter och somnar i soffan. Äter bra, rör på mig, Vad mer ska jag göra,

Känna INGA som helst hälsofördelar just nu

Kommentarer

Grattis till att ha nått så

Grattis till att ha nått så långt! Sen tycker jag du ska ta kontakt med vårdcentral. Du kan ju ha järnbrist eller helt enkelt vara slutkörd av nån annan anledning. Sjuk kan man ju bli fast man slutat röka. Jag håller tummarna för att du får hjälp. Kram :)

Håller med Tant Grön. Det är

Håller med Tant Grön. Det är många som är väldigt trötta så här års. Du har dessutom lagt mycket av din ork och energi på att sluta röka. Det tar på krafterna. Energin kommer nog tillbaka. Kämpa på ett tag till!
Håller mina tummar för dig och tycker du är jätteduktig

Hej hej jessie jag mådde som

Hej hej jessie jag mådde som du gör nu och jag had elektrolytbrist när jag laddade upp mitt elektrolytförråd med resorb sport från Apoteket förändrades hela mitt liv

Ett litet tips bara :)

Kan nog lätt bli lite brist på det när man ätit väldigt nyttigt
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se