Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

På morgonen

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Idag är det 2 veckor sen jag slutade röka, det går bättre för varje dag. Men varenda jäkla morgon känns det som ett straff att ej gå ut på balkongen med kaffekoppen och ta en cigg.. tycker till och med kaffe börjat smaka beskt utan ciggen,skumt! Någon annan som tycker kaffet inte smakar lika gott längre?

Kommentarer

Ja kaffet är inte som innan

Ja kaffet är inte som innan det blir det nog aldrig.. allt sitter i huvet vi rökte ofta med kaffe och cigarett eller alkohol och cigarett hjärnspökena vet ju om att det är 2 svagheter likaså om det händer något i livet en kris.. de här svaga stunderna kommer vi bära med oss men kaffet är ju ett dagligt återkommande påminnelsemoment, de andra inte lika ofta. Vi fixar det här!

Både lukt- och smaksinne kan

Både lukt- och smaksinne kan få spel :) Men det går över. Sen är det vanan som ska brytas och det går det med bara du är envis. Lycka till!

Jag håller med helt och

Jag håller med helt och hållet. Kaffet smakar konstigt nog beskt. Kan tänkas att det blir nästa beroende att sluta ha

Jag kokar oftast kaffe, sen

Jag kokar oftast kaffe, sen sätter jag mig framför bloggen och dricker två klunkar. Resten slänger jag. Helt onödigt egentligen, men vanan med kaffet sitter ändå kvar fast att det inte ens är gott längre. Har däremot märkt att jag börjat dricka mkt mer vatten på jobbet, ist för att ta en kaffe och en cigg. Det är ju bara positivt!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se