Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Över ett halvår nu

Wohoo! Jag klarade mina 6månader men gick plus 5kg som nu ska bort igen..

Och ser massa nya namn i loggen så välkomnar er alla till denna underbara fristad som har hjälpt mig genom detta och fortsätter vara en stöttepelare genom regn och rusk x)

Kommentarer

Jättebra jobbat! Grattiskram

Jättebra jobbat! Grattiskram :)

Grattis till halvåret!! Nästa

Grattis till halvåret!! Nästa projekt med vikten kan nästan vara lite trevligt ju. Man får ju ännu mindre anledningar att fundera på cigg när man rör på sig och det ger bara positiv energi på kontot, ist för humörsvängningar man hade när man slutade med ciggen.

Wow! Så bra gjort! Har också

Wow! Så bra gjort! Har också dragit på mig rejält med fluff och det på bara fyra månader... :) Har dock ändrat kosten och börjat träna, Känns riktigt bra! Lycka till framöver. Kram

Supergrattis! De säger att

Supergrattis! De säger att man ska passera 6 månader för att i se att det nya blivit en vana så nu har du passerat den största trilla tillbakagränsen. Håller med dig om att bloggen här varit fantastisk.. vilken resa vi alla har gjort <3 vi har en tråd vi som är rökfria 2017 och dessutom går ner i vikt grupp på Fb om du vill haka på oss och ta bort de där kilona :)

Annars vet jag att du fixar det ändå :) kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se