Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

53 dagar - tänker för mycket på cigaretter idag.

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket stort .

53 dagar.
Väldigt röksugen. I kroppen känns det som om jag rökte för två timmar sedan och jag har ett "full blown" abstinensbesvär just nu. Tänker göra ngt annorlunda idag. Tänker inte ta en cigarett. Ska igenom röksuget och stanna och undersöka känslan istället.

Kommentarer

Usch vad jobbigt när det blir

Usch vad jobbigt när det blir så men det är för att påminna oss. Jag blev röksugen i värmen när en kompis rökte slutade med att jag lutade mig fram och luktade och japp jag gillade det men sedan gick jag in och väntade tills han hade rökt klart men Joo då hur hade det gått där med lite vin i knoppen nu var jag ju nykter. Men jag tror jag inte vågar för jag orkar inte gå igenom det här igen..

Tack, ja precis så känner

Tack, ja precis så känner jag. Jag orkar inte gå igenom detta igen. Samma sug idag.54 dagar och det känns som om jag aldrig slutat.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se