Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

162 dagar

Nu är det längesedan jag var inne här, vart tar tiden vägen undrar jag. När jag slutade var det denna sidan som höll mig ovanför ytan & hindrade mig att sjunka, men med allt nytillkommet fluff jag fått runt midjan så flyter jag rätt bra ändå nu för tiden hahaha.
Nikotinmonstret dyker upp ytterst sällan meeeen dom är inte borta helt kan jag säga. Det är ju snart påsk så tänkte jag skulle slänga alla monstren i påskelden & hålla tummarna att dom aldrig kommer tillbaka, är faktiskt trött på dom.
Har ngr vänner här inne som hela tiden ligger före mig & hur fort jag än springer så kommer jag aldrig ifatt er men ni ska veta att jag jagar er allt vad jag kan <3 =)) <3

Kramen till er alla, ni är grymt duktiga, kämpa på, pepp pepp pepp

// Fluffy Angel

Kommentarer

Jag fick ett nikotinmonster

Jag fick ett nikotinmonster över mig så sent som igår. Lutade mig fram och doftade på cigarettröken. Det luktade gott enbart för att mina monster ville jag skulle testa ta ett bloss något som jag så klart inte gjorde :D de kommer finnas där och jag vet om det de fick mig att börja röka igen efter 11 år av rökfrihet. Jag kommer vara en rökfri rökare hela livet bara bestämma sig..

STORT GRATTIS till 162

STORT GRATTIS till 162 dagar.Grymt jobbat "fluffan"!!
Vi kanske ses vid blåkulla på en varsin kvast,med kaffepannan i högsta hugg.Och där kan vi elda upp nikotinmonstren för gott!!!
Som en liten besvärjelse ha ha ...
Hasta kvasta sålänge.
Kramkram

STORT GRATTIS till 162

STORT GRATTIS till 162 dagar.Grymt jobbat "fluffan"!!
Vi kanske ses vid blåkulla på en varsin kvast,med kaffepannan i högsta hugg.Och där kan vi elda upp nikotinmonstren för gott!!!
Som en liten besvärjelse ha ha ...
Hasta kvasta sålänge.
Kramkram

STORT GRATTIS fluffan!! =) Vi

STORT GRATTIS fluffan!! =)
Vi kan väl ses vid Blåkulla på våra kvastar med kaffepannan i högsta hugg och kasta nikotinmonstren in i eldarna med våra häxbesvärjelser hö hö hö=)
Tvi tvi tvi... Hasta kvasta sålänge. (Håller på och värmer upp kvasten så den blir trimmad och bra =)).
Hejja dig!
Kramkram❤

Så roligt att höra av dig

Så roligt att höra av dig Fluffy Angel! :) Jag hänger gärna med till Blåkulla. Några fluffiga tanter ska nog kunna skrämma iväg monstren, om än inte för gott men i alla fall så de inte försöker nåt! Jag drömde härom natten att jag skulle röka och det är första gången sen rökstoppet. En riktig mardröm var det men jag lyckades vakna innan nåt hände. ;)
Tänk att jag får en bild av några fluffiga skrattande tanter som jagar varandra! Hahaha, jag storknar!
Stora kramen till dig >3

Hahaha ni är för

Hahaha ni är för goa.
Självklart ska här rotas fram både kvast & kittel för till Blåkulla ska jag med. Jag ser dessa fluffiga tanter framför mig, får bara hoppas att kvastarna lyfter hahaha. Monstren ska brännas medans besvärjelserna haglar och det ser jag fram emot. Mohaha...
Ickerökann hoppas du letar fram en kvast & hänger med du också =))
Tack mina fluffy friends för att ni gav mig kvällens skratt....igen

Kramisar <3

Ha ha ha ha..skratt anfall

Ha ha ha ha..skratt anfall här också=))

Hurra för oss! jag har inte

Hurra för oss! jag har inte rökt på över 200 dagar nu...överlycklig, och jag känner mig fri och lugn. att sluta röka, det är det bästa jag gjort på länge... jag hänger också med till Blåkulla förresten.
Kram från Ruby

Ruby jag håller med dig, man

Ruby jag håller med dig, man har ett lugn i kroppen. Tror att ciggen var en stress faktor på många sätt å det slipper vi nu. =)
Vad roligt att du också hänger med till Blåkulla, tänk vad monster vi ska bränna haha.
Fanny...glömde säga att det nog finns en Mara i oss alla. Jisses vad jag skrattade när du skrev tvi tvi hasta kvasta... Kommer så väl ihåg detta =))
Snart är det påsk....

Precis samma här! Den här

Precis samma här! Den här sidan hjälpte mig så otroligt mycket i början att jag nu blir förvånad över att jag går in så sällan. Har nyligen passerat 100 dagar och även här finns det gott om nytt fluff som håller en "flytande" och numera också sysselsatt :) :)

Ha ha ha tvi tvi

Ha ha ha tvi tvi jajamensan..en liten "mara" finns i oss alla=))
Trimma kvastarna nu brudar,jaa även herrar om ni vill;-)
Vi ses!//Fanny fluff=)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se