Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Händer och fötter

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Inte ens en vecka rökfri och jag har återvunnit blodcirkulationen i mina händer och fötter. Helt otroligt! De är alltid iskalla annars och speciellt efter jag varit ut. Efter godnattciggen tar det säkert en timme under min sambos täcke innan mina fötter börjar kännas normala. Jag har vant mig vid det, är van att vara iskall. Bara lite pinsamt ibland när man ska hälsa på folk. "Oj, vilka kalla händer!". "Jo, jaa...jag har ingen blodcirkulation..". Min sambo som får dras med mina fötter har däremot inte vant sig vid det, utan tycker det är lika jobbigt varje natt.
Men som sagt, det har gått sex dagar utan cigg och jag vaknar av att jag svettas om fötterna. Händerna med. Jag har blodcirkulation!

Kommentarer

Hmm ja det är förstås en

Hmm ja det är förstås en fördel att ha blodcirkulation, alternativet är ju rätt slutlgiltigt

Ha, ha! Vad roligt! Har inte

Ha, ha! Vad roligt! Har inte ens tänkt på det?!?! Jag som alltid haft iskalla fötter som jag petat in mellan min stackars mans ben på nätterna har inte ens tänkt på att det inte händer längre!!! Men ta mig fasen!?!?! Jag har också fått MYCKET bättre blodcirkulation :) :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se