Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

76 dagar och vikten är på väg mot mina önskemål

Humör nu: Mycket bra.

Jaaaa vad säger man 20 mars i antågande minns nyårsafton som igår.. hur jag satt ensam här
Hemma smuttade på vin och bestämde mig för att bli rökfri 2017 men inte vilken dag... hade köpt 2 paket vigg inför nyår samt nyårsdagen eftersom det mesta skulle vara stängt. Råkade elda upp ena paketet haha kastade in det oöppnade istället för det tomma i brasan. Vilket ledde till att på nyårsdagen hade jag ett paket för lite. Men när jag la mig på nyårsdagens kvällen sa jag näää nu blir det inga mer och eldade upp dem jag hade kvar.

Det känns som igår samtidigt känns det avlägset. Så mycket har hänt i mitt liv sedan dess. Gått ner i vikt, börjat träna, börjat med healing, börjat ta hand om mig liksom.. nu väntar mig ett väldigt viktigt möte denna veckan. Kanske kan ge mig en helt ny yrkeskarriär och om inte vilket stort steg ändå att försöka göra det omöjliga..

Vill förstås att detta mötet ska gå bra men jag har normalvikt nu jag har kommit så långt inte kan man få precis allt på en enda vår eller?? :) bamsekramar på er

Kommentarer

Det låter helt fantastiskt!

Det låter helt fantastiskt! Var stolt och glad över dig själv, många strävar efter att leva hälsosamt men ofta fastnar det bara på tankestadiet. Sen tar vardagsstressen vid igen.
Nej, fortsätt så och njut verkligen av det!

Så strongt av dig! :)

Så strongt av dig! :)

Mycket bra jobbat. Att man

Mycket bra jobbat.
Att man skulle tro att man skulle bli rökfri fanns inte på kartan.
Men här står man nu, med ett bra samvete. Vi lyckas varje dag att låta bli att röka.
Jag hoppas att mötet kommer gå bra.
Kram på dig

Åh vad roligt att läsa om

Åh vad roligt att läsa om ditt nya liv och nya vanor :) Så duktig du är som verkligen tog dig i kragen och började motionera ordentligt och jobba med ditt inre. Jag tänker att det står på schemat men än har jag inte sparkat mig i baken och fått in någon rutin på det. Det är mycket svårt tycker jag men skam den som ger sig ;) Det ska väl bli ordning på mig med en dag. Just nu är jag bara så nöjd över att vara rökfri så allt annat befinner sig lite i periferin :P
Hoppas mötet går bra och att du får en fantastisk vecka!

Ja tack så jättemycket för

Ja tack så jättemycket för era fina ord och ja hihi meditation, healing och motion har hjälpt mig bli en bättre människa. Låter kanske inte klokt men tja en del tror på Gud jag tror på lugnet i ens inre.. angående mötet på torsdag så måste jag på något sätt mentalt förbereda mig för ett nederlag vet vara inte hur är så sjukt lycklig just nu :) men går det dåligt så får jag inte ta en mental dipp jag måste tåla motgångar de blir negativa av negativa tankar motgångar är en naturlig del av livet ju och det kan ju faktiskt gå riktigt bra med.. åh vad jag är nervös men men då rakt inte trösta mig med nån cigg på torsdag om min lycka raseras just den dagen.. det finns säkert dolda lösningar då :)

Kram kram

Vad härligt att läsa att allt

Vad härligt att läsa att allt går så bra! Hoppas, hoppas ditt möte idag går bra! Skulle det inte göra det så har du i alla fall testat och vågat och situationen är ju inte värre än innan, utan tvärtom så har du gjort ett försök till något spännande som i sig också är en väg framåt. Stor kram!

Tack alla Goa jo mötet gick

Tack alla Goa jo mötet gick både bra och inte bra och nu får jag verkligen bekänna färg för nu blev jag lite så där vilket ben ska jag stå på och direkt kommer ju nikotinmonstrena och gör sig påminda.. energin som går åt att ta ett beslut nu fyller monsterna med kraft att påminna mig om hur mycket bättre jag skulle tänka efter ett paket cigaretter något som jag så klart vet inte är sant.. lösningen ska jag besluta mig för utan att ha tagit ett enda bloss. Det lovar jag.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se