Yrsel

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Har nu varit utan cigaretter i 14 dagar och det går bra förutom att när jag vaknar på morgonen så är jag så yr så jag knappt kan stå på benen. Jag sover bra numera, vilket är skönt men denna yrsel och trötthet har gjort mig riktigt orolig. Trodde en stund att jag var på väg att drabbas av stroke allraminst. Är det någon mer som har drabbats av detta? Skall gå till VC på onsdag och träffa min sluta-röka-sköterska. Hoppas hon kan lugna mej.

Kommentarer

Hej, jag var också väldigt yr

Hej, jag var också väldigt yr och sjukt okoncentrerad under de första veckorna. Har lugnat sig lite nu och bytts mot ett konstigt halskliande som jag bara antar är växande flimmerhår.

Är du lågtryckare sedan

Är du lågtryckare sedan innan? Alla centralstimulerande medel ökar ju blodtryck lite, tar man bort det sänker man ju trycket lite kanske. Känner du ngn med en hyfsad blodtrycksmätare skulle du ju kunna be att de tar tryck. Somliga apparater är skräp andra jättebra...
Om mitt tryck suger tar jag en tesked salt i ett glas vatten och sveper och ett par koppar kaffe på det, äter lite så brukar det likna något.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se