Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Gamling 2

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Än så länge går det över förväntan,men inte kan jag påstå att jag mår bra av att ha slutat röka.305dagar nu. Jag har väl inte hämtat mig från den senaste lunginflammationen ännu, Det tar tid att komma tillbaka efter en dubbelsidig lunginflammation när man börjar bli lite till åren. Kanske man uppskattar rökstoppet bättre när man blivit helt återställd efter lunginflammationen. Då skall jag gå igenom något som heter (tror jag) SPIROMETRI
och då får jag säkert diagnosen KOL och då kommer det att kännas så meningslöst att man lagt ner så mycket energi på att sluta röka.

.

Kommentarer

Att sluta röka är aldrig

Att sluta röka är aldrig meningslöst! Skulle det vara så är ju rökning verkligen inte aktuellt men det får vi ju verkligen inte hoppas!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se