Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Bakslag "hur jävla dumt"

Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Förbövelen hur jävla dumt,å hur jävla svårt ska det va att låta bli!!
Som ni ser så ramlade jag av tåget i helgen,har inte rökt många cigg men umgicks med rökare och helt plötsligt sänkte jag garden och rökte ett par. Vilken himla ångestresa det varit efter det. Det var inte gott och det gjorde mig inte lyckligare:( snarare tvärtom. Det som inte dödar det härdar heter det ju och nu har jag lovat mig själv att det aldrig mer blir ett bloss någonsin......
Kände för att skriva av mig här och erkänna vilken idiot jag varit,dock var det en påminnelse om vilken jädra kamp det är att sluta röka och att aldrig sänka garden. Jag vet att jag inte kommer att börja vardagsröka igen det är en sak som är säker iaf för fy vad jag mått illa. Svikit mig själv och er...

Juntro jag behöver en ny biljett eller en uppdatering iaf,jag sprang ikapp tåget illa kvickt och nu sitter jag i min kupé å skäms som aldrig förr!! Ska man nolla nu efter ett bakslag eller hur funkar det? Rökte endast en dag:/ Usch det känns så himla värdelöst att jag stöp dit men nu är det gjort och jag ber om ursäkt.. En påminnelse om vad lätt det är att trilla dit...
Kämpa

Kommentarer

Men du....lärdom lärdom...nu

Men du....lärdom lärdom...nu vet du ju att du inte vill röka extra bra, kanske bättre än oss som inte trillat dit! :-) Ta nya tag så skall du se att ångesten går över, fokusera framåt istället för det som var i helgen. En dag i taget...pepp och åter massa pepp till dig!!!
KRAM!

Stackars liten Humla, du

Stackars liten Humla,
du skall ändå veta att du inte är den första som trillat av efter typ 2 månader. Vet inte om det är någon tröst men så är det. Det viktiga nu är att vara extra extra på din vakt. De flesta som trillar av brukar nollställa men det får du välja själv. Det beror väl mest på om du vill att datumet skall visa när kampen började eller hur länge du varit helt rökfri. Räknaren är till för dig.
Du behöver inte be om ursäkt, när du slutar så gör du det först och främst för dig själv.
Borsta av dig dammet nu och ställ dig upp. Det går om du vill, men som du vet du måste vara helt bestämd. Är du det?

Säger som ovanstående! Be

Säger som ovanstående! Be inte oss om ursäkt. Se det som en lärdom istället och undvik den situation som fick dig på fall. Bra att du reste dig och hoppade på tåget igen! Du fixar det här nu. Kramisar till dig :)

Knipsar akut din uppdaterade

Knipsar akut din uppdaterade biljetter. Vad gäller nollställning: du har öppet sagt som det är. Du har varit sann. Gör det som får dig motiverad att fortsätta resan!! Kram och den kramen är extra varm!

Skönt att höra att du sprang

Skönt att höra att du sprang ikapp igen! Jag trillade dit redan efter 5 dagar. Vi hade julmiddag med jobbet och jag rökte 3-4 cigaretter. Tog det som ett bakslag och en lärdom. Hade inte skaffat biljett till tåget ännu då och nollställde inte eftersom jag vill räkna från den dagen som min kamp började. Dock la jag in i rökfri-appen att jag rökte 3 cig så den visar att det är 87 dagar sedan rökstopp och rökfria dagar är 86. Det är en himla bra påminnelse för mig!! Vill INTE ha mer glapp mellan dessa dagar. LYCKA TILL nu och KÄMPA!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se