90 dagar!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Idag mina vänner firar jag hela 90 dagar rök o nikotinfri! Tänka sig att jag klarat det o att det bara är 10 dagar kvar till tresiffrigt!! Eftersom jag befinner mig i "svarta hålet" så har jag haft ganska mkt röksug det senaste men jag vet ju att det går över så länge jag inte agerar på det.

I helgen var jag på en underbar kristen retreat på landet. Tanken var att bringa helande till själen genom närmare gemenskap med Jesus Kristus. Det var verkligen en helt fantastisk o livsändrande helg o jag känner att det gjorde mig otroligt gott på alla sätt. Lite omställning att komma tilbaka till vardagen bara.

Jag är så glad o tacksam för mitt liv o allt som nu finns i det :D

Kommentarer

Vilken fantastisk helg du har

Vilken fantastisk helg du har haft låter som du kopplat av ordentligt :) och hoppas att du som jag kommit ur det svarta hålet nu.. det liksom bara händer. berätta hur det går. Vi måste hjälpa varandra ur det.. jag övervägde t o m att gå på samtal. ❤️

Roxy vi har vikttråden kvar här på bloggen med. Förstår om man inte vill vara offentlig. Vi kommer fortsätta peppa varandra här med absolut!

Bamsekramar och massa grattis till dina 90 dagar längtar tills jag är där

Tack Ann, du är gullig.

Tack Ann, du är gullig. Svarta hålet innebär inte att jag mår dåligt utan är en term här på loggen för att beskriva den period sen man slutade med nikotin som jag är inne i nu (runt 70 - 120 dar nåt sånt). Det innebär att man återfår abstinens pga en substans som heter nornikotin. Kul att ni kommit igång på Facebook men bra att tråden finns kvar här för jag har inte Facebook. Men känn inte att ni måste ha kvar den här för min skull, för mig skulle det funka även utan. Kramis!

Hihi vilken tuur att du inte

Hihi vilken tuur att du inte var deppig.. aha då har jag lärt mig nåt nytt med nu då.. ;)

Kram kram

Åh stort grattis till 90

Åh stort grattis till 90 dagar fina du!! Då blir det till att fira ordentligt om 10 dagar:) det låter som att du mår gott och haft en underbar helg! Stor kram till dig o kämpa på lika bra!!

Grattis till 90 dagar!! Ja,

Grattis till 90 dagar!!
Ja, snart tresiffrigt!
Härligt! Härligt också att du återfått krafterna efter ditt retreat!
Jag kommer också att finnas kvar här, jag tycker att denna blogg är jättebra. Även om Facebookgruppen är suverän så innebär ju inte det att något måste väljas bort. Så jag stannar kvar här också :-)
Själv har jag rört mig rätt mycket idag. Först en långpromenad på förmiddagen och sedan en ofrivillig extra promenad. Jag fick nämligen punktering på framdäcket och fick snabbt som ögat slå om min runkeeper (app för att hålla koll på distans, tid och förbränning) från läge cykel till att gå. Så jag fortsatte till fots och lämnade in den. Det visade sig att även däcken var blanka, utslitna så jag la på nya, punkteringsfria.
Jag har även beställt ett gåband och en motionscykel för de pengarna som jag tjänat in på rökstoppet. Dessutom har jag möblerat om i mitt vardagsrum. Flyttat soffan närmare tv:n och gjort plats för gåbandet och motionsscykeln. Gåbandet dröjer, leverans i mars men motionscykeln skall komma redan i morgon. Då!!! Blir det att trampa på och samtidigt kolla på någon sunkig serie på Netflix eller så.
Härligt skall det bli!
Till sist kan jag med glädje konstatera att mitt röksug i det närmaste är minimalt. Endast vid vissa stunder gör det sig påminnt men försvinner lika fort som det dök upp. Genom en interaktion av att göra något annat.
En skön måndagkväll önskar jag er och en stor kram.
Bra kämpat, allihopa!!!

Tony <3

Grattiskramen från mig till

Grattiskramen från mig till dig! Härligt att du får må så bra. Kramis!

Grattis!=) Detta fixar du

Grattis!=)
Detta fixar du galant..Bra där!
Pärleporten är nära=)
Kramis❤

Det går ju kalasbra

Det går ju kalasbra detta...gött!!
Ja nu kan du nästan snudda vid pärleporten...vi väntar =))
Kramen på dig

Grattis till dina 90

Grattis till dina 90 dagar
Skönt Roxy att du känner dig harmonisk o fri nu
Tänker på dig
Lycka till
Din vän melly

Hej min sluta röka vän Ser

Hej min sluta röka vän
Ser att du börjar närma dig 100 dagar.
Kämpa på för allt vad du är värd.
Jag hejar på dig, det vet du.
Massor styrke kramar <3

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se