Det nya flytet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Upptäckte idag att viket härligt flyt dagarna får när man inte behöver avbryta aktiviteter för att röka. Vaknade innan klockan och gick ner för att steka ägg till matsäck, gör te, steker ägg, fixar tvätten, fixar disken, gör matsäcken och ser till min förvåning att det är en timme kvar innan vi ska åka!! Annars hade det ju varit en cigg vid varje kommatecken. Helt underbart.

Och bokstavligen som ett brev på posten så kom en tandläkartid i början av Mars. Det är perfekt att få städa ur munnen ordentligt!

Två koppar kaffe den här veckan och den goda kaffesmaken har inte infunnit sig igen.

Tar champix varannan morgon nu och ingen på kvällen och jag känner att jag är gladare, sover bättre och känner mig mycket piggare. 2-3 veckor kvar sen är jag helt fri från allt som har att göra med rökning, tobak, nikotin och hjälpmedel.

Önskar er alla en underbar Lördag <3

Kommentarer

Visst är det konstigt att man

Visst är det konstigt att man kan "spara" så mycket tid när man inte röker, fattar inte hur man hann med allt innan. =)) Tummen upp för champix som jag också använde.
Skön lördag på dig själv =)

Kramen

Också märkt ett bättre flyt i

Också märkt ett bättre flyt i sakerna man gör nu vi kanske skulle haft en uträkning på hur många minuter vi slösat av vår tid på rökningen hihi..

Nu är vi i alla fall rökfria forever :)

Ja du ser vad fria vi blir

Ja du ser vad fria vi blir och den där tiden man inte haft förut den märks så himla väl! Bra jobbat. Hoppas du får njuta av kaffet snart!!
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se