Närmar mig 60 dygn ,.. ett i taget .. dygn 59

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Har lurat runt varje dag och inte alls haft lust att skriva något på min egen logg och inte riktigt kommit mig för att skriva i alla era loggar heller ... nu har jag surfat runt lite grann och skrivit någon kommentar här och där. Någon nämnde livets berg och dalar (toppar och dalar). Har nog känt mig lite så där nere ... i en längre dalgång en tid och haft fullt sjå med att orka göra rätt val, men har stått fast vid det rätta valet så här långt. Lätt - nej inte alltid. Men genomförbart - absolut!!! :) Jag kommer snart upp på toppen igen. :)

Ni jobbar på bra alla icke-rökare och tåget bara tuffar sig fram. Vi har kommit in i februari och det är ju fantastiskt. Vi närmar oss ljusare tider rent fysiskt ... dagarna blir längre och ljusare. Skönt ska det bli när våren kommer ... att gå ut och gå ... och inta solljuset och vårdofterna ... Jag längtar för ... rökfri tänker jag fortsätta vara! ;-) kram till er alla ...

Ska försöka skriva lite oftare ... egentligen behöver jag det nog ... men har inte haft något direkt att skriva om! Ibland blir tankevärlden lustigt tom.

Kommentarer

Det går ju i perioder det där

Det går ju i perioder det där med bloggande och så. Du har gjort ett fantastiskt tåg 2017 vagnarna är många blommiga, färgglada och väldoftande. Så roligt att se bakåt hur jag tänkte jaha hur många av oss blir kvar här efter några veckor och så blev tåget så långt. Så otroligt många taggade vagnar som troget låter konduktören kila genom vagn efter vagn.. här har du en som köpt årsbiljett och som köper ny årsbiljett 2018 jag börjar aldrig mer röka.

Bamsekram och tänk så fint välkomnande man fick så man bara ville stanna och vips så blev det vikt och ny resa samtidigt. Du gjorde grunden för detta för mig :) tänk dig det :) när du känner dig lite uschlig :)

Jodå, känner igen att det går

Jodå, känner igen att det går upp och ner. Har inte heller skrivit på någon dag, har haft fullt sjå med att hantera min mage som inte mår bra. Gott att du i alla fall fortsätter att vara rökfri och är inställd på det.
kram på dig!

Vi är ett par som är lite

Vi är ett par som är lite nere nu,vi får hjälpa varann och dra varandra upp ur dalen:) detta fixar vi,vi turas om att dra! Vi är ju rökfria iaf det är det stora det!! Stort grattis till 60 dagar! Fantastiskt bra jobbat! Kram

Hej junia! Det är ju en tid

Hej junia! Det är ju en tid på året också som kan vara lite tung. Snart är det vår o då kommer du förhoppningsvis må mkt bättre. Toppen att du står fast vid din rökfrihet trots vissa svårigheter. Precis som jag gjort den här gången. Vi har ju bestämt att det är vår tur nu o då faller vi ju inte. Eller hur? Kramar Roxy

Vi röker inte vad som än

Vi röker inte vad som än händer!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se