Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Vi som tagit livsviktigt beslut att rökfria gå ner i vikt :)

Humör nu: Mycket bra.

Förra onsdagens resultat är (om jag inte missar nån nu)

Ickerökann -1,6 kilo BMI 26 totalvikt 76,9 delmål 1: 75 kilo enbart nutrilett 14 dagar= resultat denna veckan 75,4 tjoho! -1,5 totalt -5,6 sedan start :)

Ni andra har ni vägt er idag? :) massa pepp pepp :)

Roxyjulietta - och berättar hur mycket mer - på onsdag -0,6 denna veckan :)

Zaccici vikt 62 och BMI 23

Tony n invägning ger resultat på onsdag friggs energipåsar 112 (nödnummer) nu: 108 :-) -4 kilo

Melly ner 10 kilo husmanskost men mindre Portioner

Så missat nån eller nåt resultat massa pepp inför onsdag otroligt snart en ny vecka! :) rökfria dessutom! :)

Kommentarer

Testade min löparskor idag

Testade min löparskor idag helt underbara! Även i snö :) hoppas hoppas jag är rejält aktiv och tränad i sommar kanske klara av att springa in till samhället är en mil skulle vara så kul om jag klarar det i sommar men då vill jag nog ha skjuts hem igen i så fall hihi

Hallå alla! Hoppas att det

Hallå alla! Hoppas att det har gått bra för er den här veckan o att ni är peppade inför en ny "viktvecka". Ann; Det låter härligt med löpningen o med viktminskningen med för den delen. Det är bara att fortsätta så! Själv har jag gått ned 0.6 kg o det är jag mkt nöjd med! :D Var hemma hos en kompis en dag o då blev det lite matfest men det var verkligen ett undantag. Annars har jag skött mat o godis o tränat o promenerat ett par ggr i veckan. Ska försöka att öka promenaderna denna vecka. Samt fortsätta köra på tonfisksallad några dagar.

Grattis! Vad duktigt! Visst

Grattis! Vad duktigt! Visst känner man sig piggare? :) vi får hålla igång vips så är juni ovh badsäsongen här :) drömde t o m inatt att jag simmade i sjön här så himla nöjd över allt jag åstadkommit under första halvåret sv mitt liv skulle vara kul om det blev så :) nu vet ju jag att det krävs en ganska så varm sommar för att få mig att hoppa i vår sjö här den är brrrrr kall och jag är en badkruka men några gånger har jag varit i :)

Jag har mitt egna vis, fusk

Jag har mitt egna vis, fusk på sätt och vis, aptitnedsättande tabletter. Ryggen behöver bli av med övervikten.
Väger mig inte, tar inget BMI pga av duster med ätstörning/överätning så det går enbart på vad för kläder jag går i. Äter både lowcarb, enstaka måltider normalkost, lchf och vegetariskt.
Så jag kommer och hejar på ibland om jag får! :)

Ary du är absolut välkommen

Ary du är absolut välkommen :) men ta det med en nypa salt nu då om du har en historik med sånt bakom dig. bra att du varken väger dig eller kollar dig. det här får ju inte ge dig en nygammal last som du lyckats bli av med. Att trilla tillbaka i sådant är minst lika lätt som att bli rökare igen.. så fokusera på rökfriheten ❤️

Hej! Har tydligen missat

Hej!
Har tydligen missat denna tråden helt!!
Men här är jag :-)
Ja. Jag kör en någotsånär hemmasnickrad variant. Lite inspirerad av olika fast inte med de varumärkena. Min heter i stället - Friggs energipåsar (inte soppor än). UTESLUTANDE påsar i fem veckor. Stenhårt men effektivt. Shake regelbundet(var tredje timme). 6 gånger per dag. Detta i kombination med "Tony-rör på fläsket" :-)
Det ger resultat. Snabbt. Sedan i söndags, då jag tjuvstartade med portinspåsana och 10 km walk. Då 112 (nödnummer) nu: 108 :-) :-) :-)
Rökfri dessutom ;-)
Underbart!!! :-)

Bra jobbat alla!

Bra jobbat alla!

Tony haha nä du skrev i

Tony haha nä du skrev i första att du ville vara med jag skriver en ny tråd varje onsdag tänkte jag de blir så svårlästa annars :)

Bamsegrattis till alla minus!! Nu ser vi fram emot nästa onsdag :) :) er andra lägger jag in när era resultat kommer :)

Mycket bra jobbat hörrni :)

Mycket bra jobbat hörrni :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se