Klarar mer och mer situationer

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Tänker på det här med att använda ciggen som lösning när jag känt mig ledsen, glad, frustrerad, arg ja name it! Nu börjar jag känna mer och mer att lära mig hantera detta utan att tänka "ta en cigg" som första alternativ. Vet inte riktigt hur jag gör men jag försöker fokusera på annat även om det som upptar mina tankar snurrar runt i huvudet runt och runt....nåväl en dag i taget får det bli...

Känns gott att vet att ni är därute och ger pepp när dalen kommer... :-)

Kommentarer

Bra helenagbg är ju så att

Bra helenagbg är ju så att vardagen måste gå vidare utan dem. Fick självet supersug i en beslutsångestsituation. Då sög det ända nere i maggropen efter en cigarett en kopp kaffe och 5 min på trappan innan jag skulle säga så här gör vi.. det var som att munnen inte ville öppna sig förrän den hade fått den där lilla stunden men efter många om och men insåg jag att jag redan bestämt mig för hur jag bille ha det. Bara kroppens chans att försöka behålla en ovana.. :)

Vi kommer fixa det här jag vet det! Massa pepp :)

Det är ju ofta därifrån

Det är ju ofta därifrån "tomhetskänslan" kommer för man tycker ju att man "gjort" något konkret förut när man tagit en cig i dessa situationer. I början känns det nästan omöjligt att klara av vissa saker utan en cig. Men HEY! Man dör ju inte?!?!?. Däremot är det ganska säkert att vi dör tidigare om vi fortsätter. Kram och kämpa på!

Ett steg i taget! BRA jobbat

Ett steg i taget! BRA jobbat där!

Va härligt det är när man

Va härligt det är när man känner sig stark i rökstoppet eller hur! Då har du kommit en bit på vägen! Ja en dag i taget är bra! Bra jobbat!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se