Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Över 5v, 37dagar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hallå alla duktiga kämpar!!
Jag har varit lite off här på loggen ett tag,men är inne å läser å kommenterar ibland.
Ni kämpar på bra,tåget tuffar vidare och snart är det vår.
En sluta röka resa är höga berg och djupa dalar och just nu är jag nere i dalen o famlar.
Jag har varit så himla trött och helt anti allt ett tag,en liten dipp i livet. Det kan ha med saknad och ensamheten efter ett rökstopp eller så är jag less jämt nu bara! Ångesten och tröttheten avlöser varandra.Vad det än är så är det bara till att ta tag i livet igen och försöka njuta av det. Någon rökare kommer jag iaf inte att bli igen det känner jag. Det börjar bli ljusare på kvällarna och våren är inte långt undan,jag längtar så... Nu är iaf hela 5v avklarade å fler ska de bli.

Nu hoppas jag dagarna blir lättare.
Vad duktiga ni är som har slutat att röka,fortsätt er resa på samma sätt,vi hör tåget tuffa på!!
Kram

Kommentarer

Det är just i dalarna vi

Det är just i dalarna vi behöver stöd och omtanken som bäst. Så jag skickar massvis med styrkekramar. Jag hade min dag igår och är glad att jag härdade ut.
Dagen har varit bättre! Så mycket stöd när det känns som motigast.
Det går över!!
Fem veckor är JÄTTEBRA!!!

Kram-kram

Åh humlan vad jobbigt :( vi

Åh humlan vad jobbigt :( vi finns för dig skriv av dig bara .. för mig har det ju vänt nu men jag vet precis hur du känner dig och allt är en lögn.. vi vill bara lura oss och tro att det är en bra vän men den är en stor energislukare och förstör oss inifrån och åt ut.. deppigheten går över det gör det.. det där bara ta tag i livet kan vara nog så svårt.. jag började med små små steg göra enbart sådant jag tyckte var roligt och pyttelite av det jag tyckte var tråkigt.. då vände det för mig.. hoppas du hittar ditt sätt. Vara ute är min melodi.. så trist att snön kom nu jag var redo för vår men aldrig får man vara nöjd :)

Hoppas du hittar något riktigt riktigt roligt som kan skingra dina tankar.. gör bara roliga saker ett litet litet tag..

Styrkekram

Håller med tidigare skrivare,

Håller med tidigare skrivare, det är just nu man behöver pepp, inte när det går bra! Men jisses, du har ju klarat över 5 veckor, superbra! Det där med ensamheten eller "treaten" som jag också upplever ciggen står för känner jag igen. Konstigt att man kan känna sig mindre ensam med en cigg i ca 5 minuter av någon timma. Illa luktar det också och man VET att det inte är bra. Kämpa på, det blir inte bättre med cigg som monstret vill få oss att tro! :-)

Styrkekram till dig ❤️ Visst

Styrkekram till dig ❤️ Visst är det en sorgeprocess att sluta röka och väl så tuff som den fysiska abstinensen. Efter den första tidens eufori så blir det en vardag igen då man kan undra varför man gör detta jobb med att sluta röka.
Men nu får vi glädjas åt att vårvintern är här med solen och ljuset :) Då känns allt lättare! Kämpa på Humlan!

Visst är det märkligt att vi

Visst är det märkligt att vi alla verkar få gå igenom sådana depp-perioder? Man är verkligen riktigt LEDSEN. Jag hade mina deppdagar för ett tag sedan. Känns bättre igen och är så glad att monstret inte lyckades dra ner mig. För en cig HJÄLPER INTE! . Gör som Ickerökann säger och försök göra roliga saker ett tag. Det kan räcka att komma ut på en promenad medan det är ljust ute. Det hjälper också att skriva peppande till andra här inne :) Kram och håll ut!

Tack alla goa ni <3 Era ord

Tack alla goa ni <3
Era ord värmer. Ja det har väl blivit lite vardag
av det hela,vilket är bra i sig:) Det har varit lite
lättare idag så jag hoppas det vänder nu. Kram på er

BRA beslut att inte bli

BRA beslut att inte bli rökare igen ens i livets dalgångar! Det gillar vi ... skriv av dig, ut och spring, allt annat än röka är helt okej. kramar

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se