Inget Kaffe!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag ger upp det här med kaffe nu. Det smakar helt enkelt inte gott. Har köpt på mig en hel drös ( 9st ) teer från märket Pukka, Röda, gröna, svarta...alla sorters te. Två koppar svart te och oräkneliga koppar annat te har intagits idag tillsammans med två kardemummasnurror och ett vaniljhjärta....Och nu kommer vi till det här med vikten :) Gått upp 1-2 kg sedan december...inte jättefarligt ändå tänker jag. Men man får ju se till de andra hälsofördelarna säger och tänker ni nu.....VAR ÄR DE DÅ??

Jag intalar mig att om fyra veckor när champix är slut så börjar mitt rök/nikotinfria liv på riktigt. Utan biverkningar så som

onormala drömmar,
huvudvärk
Illamående
Viktökning, minskad aptit, ökad aptit
Sömnighet,
förändrat smaksinne
förstoppning, diarré, uppkördhet, buksmärta,
gaser
trötthet

Det är inte så illa som det ser ut ;-) Jag lever ju fortfarande men det absolut värsta är tröttheten.

Ha en underbar kväll alla kämpar!

Kommentarer

Hej! En del verkar tycka att

Hej! En del verkar tycka att fördelarna kommer efter en längre tid men jag vet inte. Tycker själv att det känns lite på flåset men det kanske är inbillning. Champix verkar ha en del biverkningar när jag läste, de hoppas vi verkligen att du blir av med sedan. har själv märkt av visst sötsug och koncentrationssvårigheter men inget direkt annat...än..kaffe dricker jag flera ggr varje dag men jag har inte förknippat det med en cigg. Håll vid Jessie, det kommer bli sååå bra!! Vi får kämpa tillsammans... :-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se