Nu kanske det vänder

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

I måndags var jag så trött att jag bara låg i soffan hela dagen. 10/10 på en trötthetsskala. Igår skulle jag skatta mig 7/10 och idag 5/10. Jag brukar vara pigg så det känns fruktansvärt frustrerande att inte ha ork till nåt.
Idag sprang/gick jag 5 km. Det var skönt! Brukar springa 5:an utan problem i vanliga fall, men jag är nöjd att jag tog mig ut öht. Ciggdemonen sa till mig att äh! Köp ett paket cigg... En liten en spelar ju ingen roll.. Men jag stod emot! Jag VÄGRAR gå igenom en sån här trötthetsperiod igen! Det här är nog det värsta jag varit med om. Hoppas det vänder nu. Jag vågar hoppas! Ska bli så kul och motiverande att se hur mycket bättre kondition jag kommer få allt eftersom! Längtar!
Jag är så motiverad till att bli nikotinfri! Egentligen är det väl ett lyxptoblem att det värsta besväret jag har är trötthet. Förutom det så är jag förvånad över hur lätt det hittills varit. Om röksuget kommit så tänker jag bara på hur äckligt jag faktiskt tyckt en fuskcigg faktiskt smakat. Inte alls så där gott som jag tänkt. Bara äckligt! Så som sagt.... Jag kanske ska vara glad över att tröttheten ät det som besvärar mig mest och att det verkar som att den biten också vänder. Jag har fått mindre sug efter kaffe så det kanske sätter sina spår det också... Brukar säkert dricka 5 koppar på en dag, nu kanske 0,5 på morgonen. Undrar om avsmak från kaffet hängrt ihop med cigaretterna... Efter cigaretter skulle jag säga att kaffe varit mitt största beroende. Någon annan som känner samma sak? Alltså att kaffesuget försvinner efter rökstopp? Nu ska jag ta en eftermiddagslur och sen kanske ta en promenad till. Jag vaknade inte trött iallafall!

Kommentarer

Lycka till Issymissy på din

Lycka till Issymissy på din resa

Jag tänker mer: Dricker jag

Jag tänker mer: Dricker jag te/kaffe så kommer röksuget, så jag ger f*n i det helt enkelt. Ser dryckerna mer som onödiga triggers.
Trötthet? Det vet jag inte, fick en äcklig slemhosta från helv..+ förkylning istället. Må bäst :)

Jättebra att du stod emot och

Jättebra att du stod emot och att du inte känner dig lika trött längre :-)
Det vänder säkert nu! (Har det säkert redan gjort)
:-)

Inte en kopp gick utan att

Inte en kopp gick utan att jag tänkte på rökningen nu njuter jag av kaffet utan cigaretter tänker inte ens på dem men det tog tid :)

Jag var åxå som en radiostyrd

Jag var åxå som en radiostyrd zombie de första dagarna,allmänt drettrött å yr! Yrseln gick över ganska fort men har inte riktigt kommit ur tröttheten än,dock har den allra värsta tröttheten släppt!
Kul att läsa du är precis som mig med kaffet å tröttheten,satte åxå i mig mängder med kaffe när jag rökte men nu får jag vara glad om jag får i mig 1 på morgonen iaf. Jag tror att jag egentligen tyckte det va så äckligt att röka så jag va tvungen å ha kaffe till;) se upp med magen bara vissa dagar får man tvinga i sig lite mer kaffe:P

Kämpa på!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se