Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Jag är så sjukligt trött

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Hjälp! Jag är såååå trött! Igår var jag ledig och låg mer eller mindre hela dagen i soffan. Idag är 4e dagen HELT utan cigaretter. Jag tjuvrökt ett par då och då sen nyår. Mått väldigt illa mellan varven men nu är det denna bedövande trötthet! Jag står inte ut! När går det över? Beror det på rökstopp eller är jag sjuk? Vaknade pigg, men efter nån timme lockar soffan igen. Hjälp! Jag börjar bli rädd för den här tröttheten.tänk om det aldrig går över.

Nikotinsuget är noll. Har absolut ingen lust att ta en cigg. Kommer ett sug så har jag lätt för att avstyra mig själv till att köpa cigg. Allt,utom tröttheten går bra. Bara jag slutar vara så här jävla supertrött så kommer jag må bättre än någonsin

Kommentarer

Hej! Utan att vara någon

Hej!
Utan att vara någon expert, vare sig på kroppen eller att sluta röka kan jag i alla fall dela med mig av mina tankar. Ja-jag tror absolut att tröttheten har med rökstoppet att göra. Att kroppen, på något vis, reset, ställer om sig och att det är det som upplevs som trötthet. Jag erfor detsamma de första dagarna (har IOFS bara 11 än så länge). Min väg ur tröttheten var via en paradox.. Nämligen att jag gav mig själv en liten promenad. Låter kanske simpelt. Men en liten runda på 1.4 km ungefär en kvart (med musik i öronen) gjorde susen för mig. Nu till paradoxen! Jag blev alltså inte trött efter denna promenad! Jag blev piggare! Ja, jag vet inte om det är till någon hjälp men det fungerar för mig :-). Lycka till! Bra gjort!

Tror precis som Tony att det

Tror precis som Tony att det har med rökstoppet att göra. Det är många som blir trötta av att sluta med nikotin. Jag var också trött ett bra tag, minns dock inte hur länge. Tror det blir gradvis bättre. Håller med Tony, att röra på sig hjälper o tillåt dig att få vara trött ett tag, det är trots allt ett väldigt stort steg du har tagit för både kropp o knopp. Håll i så blir det snart lättare på alla sätt.

Helt säker på att det har med

Helt säker på att det har med stoppet att göra ...känner lika dant. Det blir bättre. 2x30 min promenad om dagen hjälper

Helt säker på att det har med

Helt säker på att det har med stoppet att göra ...känner lika dant. Det blir bättre. 2x30 min promenad om dagen hjälper

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se