Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Det går väldigt bra...

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

och det känns som att jag nog har slutat för gott den här gången. Jag vet att det är alldeles för tidigt att "ropa hej" ännu, men det känns väldigt bra. Passerade 8 veckor igår och snart är det alltså 2 månader.
Jag äter fortfarande mycket och unnar mig en del godis, men jag har låtit det vara ok nu för ett tag framöver. Byxorna är trånga men jag ska ta tag i maten/kosthållningen och godisätandet inom den närmsta framtiden och se till att träningen blir mer kontinuerlig. Har i alla fall anmält mig till en Yoga-kurs på 15 veckor, så det är ju en start i alla fall. Jag väger mig aldrig så har ingen koll på kilona utan jag går helt och hållet på hur jag känner mig och hur kläderna sitter och tanken är ju att inte behöva gå upp i klädstorlek, så klart.
Har påbörjat boken "Äntligen ickerökare" igen. Läste den för något år sedan men då hade den ingen effekt. Den här gången lyckas den dock "twista" mina tankar ordentligt, på ett bra sätt. Men tyvärr är den lite långrandig och tråkig så jag får ofta gå tillbaka och läsa om, vilket kanske är bra i och för sig.
Kämpa på alla duktiga, med både rökstopp och vikt!
Kram på Er

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se