Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

344

Igår rökte jag inte.
Nikotinsug nu: Inget.

344 dagar - ettårsdagen närmar sig med stormsteg. Jag har den senaste veckan eller så känt av ett större röksug än på länge. Röksug, fortfarande inget nikotinsug. Kanske är det för att jag i någon liten del av mig öppnade upp fönstret att jag efter ett år skulle kunna ta en (en!) tjuvcig?

Jag tror inte längre på det. En cigarett kommer inte ge mig något, den kommer bara smaka illa. Tre cigaretter kan kanske få det att bli gott igen men då kommer jag även vara fast igen. Jag måste sätta upp ett nytt mål. Suger kan jag hantera med ett sikte, utan riktning är jag rädd att trilla dit igen.

Kommentarer

Bra tänkt där.. jag kommer

Bra tänkt där.. jag kommer aldrig göra om det här med feströka.. det blir bara lättare och lättare för oss med snart får man ju inte ens röka på uteserveringarna längre.. vi kommer fixa det här

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se