47e dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej alla! Jag har läst och kommenterat men inte känt för att skriva något direkt själv. Så kan det också vara ibland! Jag fortsätter tuffetågsresan naturligtvis och närmar mig 7 veckor rökfritt. Det är ganska stort egentligen! Har haft ett par dagar där jag fått låta tankar passera - de där tankarna om att bara en skulle vara bra - bara en innan den och den ... Jag ska sätta igång med lite städ och rensningsprojekt här hemma. Har ju ingen daglig sysselsättning än. Sannolikt på G men inte riktigt där än.

Ni kämpar på och det är roligt att se era inlägg och peppen som fortsätter rulla på. Det håller verkligen rökfria tåget 2017 igång och på rälsen - utan att spåra ur!
Ha en bra fredag!

Kommentarer

7 veckor, bra jobbat juntro!!

7 veckor, bra jobbat juntro!! Rökningen för mig har också varit förknippad till aktiviteter före och efter. Det gäller att tänka om nu.. ha en riktigt bra fredag!! :-)

Grattis juntro Bra gjort att

Grattis juntro

Bra gjort att du fortsätter tuffa på i din vagn på tåget Önskar dig lycka
till på din färd framåt
Kramar melly

Kanon! Ja man måste tänka

Kanon! Ja man måste tänka om.. belöning i form av mat och godis funkar ju inte msn måste vara nöjd utan något.. nöjd med doften av ren tvätt och nystädat.. vi kanske ska bestämma ett startdatum och ta en garderob/dag tills huset är rent.. :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se