Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Andra dagen på intåg

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Sådärdå! Ett dygn avklarat, några av vanorna har ändrats utan större röksug. Kände faktiskt inte något sug igår, mer att det var konstigt att jag inte skulle gå ut och röka, märklig känsla. Kände mig nästan hög igår av att inte röka (utan andra preparat förstås) :-) Setbacks kommer det pratade jag med sluta röka linjen om igår, då får jag ta till min handlingsplan. Tycker de på linjen verkligen är peppande och följer upp på bra sätt. Såg till att ha mycket att göra igår så det inte skulle finnas tid för mycket grubbel. Inga speciella abstinensbesvär har jag känt ännu, förra gången hade jag mycket stark huvudvärk men inte än. Hostade mycket i morse dock vilket säkert är vanligt...

Styrkekram till er alla som kämpar! :-)

Kommentarer

Vad kul att höra om hur de

Vad kul att höra om hur de uppmuntrar på sluta röka linjen.. borde kanske ringt dem än bli så nere som jag blev. Jättekul att följa dina samtal med dem och det ksn nog hjälpa många att vända sig till dem om de får det jobbigt.. massa resurser finns ju som man inte använder..

Heja heja ditt rökfria tåg kommer gå som på räls :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se