Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Snart 40 dagar

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Åh herrejösses, i lördags var det på gränsen att jag blev tokig.
Var så in i h-vete röksugen så jag funderade på olika alternativ till röka men ändå inte. Jag tänkte på fullaste allvar åka och köpa E-cigg utan nikotin, såna där med smak bara för att få röka. Hur sjukt är inte det? Det är faktiskt det närmaste jag kommit ett återfall på dessa dagar.

Nu börjar jag känna röklukt om andra och ungefär varannan gång luktar det gått och varannan superäckligt.

Jag är fortfarande täppt i näsan så jag borde känna fler och fler dofter ju längre tiden går för jag kan ju inte vara täppt resten av mitt liv.. Sex veckor kvar av tabletterna och jag biter ihop och accepterar att läget är som det är just nu och att det bara kan gå bättre.

Kommentarer

Bra kämpat! Snart snart har

Bra kämpat! Snart snart har du varit rökfri 2 månader.. förstår ditt sug, sådana här stunder kommer förfölja oss länge men det är ju vara hjärnan som vill få oss att göra det som den upplevde som bekvämt och stimulerande men egentligen var det ju inte det..

Kämpa! Vi ska hålla oss rökfria!

Bra kämpat!!! Vi backar upp

Bra kämpat!!! Vi backar upp varandra nu!! Inte ta ett återfall här ... bra att du stod ut och höll ut! kramar

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se