43e dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

God måndag förmiddag. Helgen har gått och jag har haft den privata examensfesten i lördags kväll. Jag har kikat in här då och däm men varit ganska osynlig. Bra peppning och uppmuntran från er alla till er alla har jag kunnat se! Härligt.

Jag har inte alls haft något problem med att vara rökfri över helgen. Det har mest känts skönt. Notering ... rökare luktar inte gott! :) Jag behöver inte lukta så mer och jag är glad.

Kommentarer

Grattis juntro

Grattis juntro

Nej, rökare luktar INTE gott.

Nej, rökare luktar INTE gott. Men VI gör det :) Bra jobbat att klara av examensfesten utan att röka, annars typiskt ett sådant tillfälle som man (jag) lätt hade kunnat trillat dit igen. Stort grattis och stor kram!

Det här går ju följsamt med

Det här går ju följsamt med rälsen. Du är säkert klockrent rökfri för gott :) tänk att man klarat sig så här långt.. tänk att man lyckades och hittade den här bloggen och lyckats genomföra allt och skriva när det känts jobbigt.. det här är bara så fantastiskt!

Jag har klarat 9 månader

Jag har klarat 9 månader drygt innan och ändå valt att röka vid känsliga tillfällen, så jag tror det är viktigt att hålla upp garden lite grann, samtidigt som jag ska slappna av i rökfriheten. :) Men vi jobbar på bra och det har inte varit så guppigt och svängigt över rälsen under den sista tiden. :-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se