imorgon är det 4 månader!

imorgon är det alltså 4 månader... 120dagar!
men 4 månader! jäklar iet vad det känns bra! :D

Och min vikt nojja har börjat släppa.. det tog lite soul searching men sen insåg jag att jag trots mina extra numera 3,5kg faktiskt fortfarande passar mina kläder,knappt själv märker någon större skillnad och att jag tydligen har rätt till "gymkort" från jobbet till trots att dom har gym på kontoret så efter semestern blir det till att skaffa årskort på en klätterhall :D
plus att jag verkligen verkligen verkligen tycker att jag förtjänar glass med hallon efter en hård dag på mitt ändå aktiva jobb..

så med dagens positiva attityd önskar jag er en riktigt bra lördag och massa styrkekramar!:)

Kommentarer

Gud vad härligt och så

Gud vad härligt och så duktigt att du inte gått upp mer än så. Det är ju faktiskt ett tydligt tecken på att du inte bytt ut cigaretter mot tröstätning.. hoppas hoppas jag också lyckas bli så :)

Massa grattiskramar

Åh grattis till snart 4

Åh grattis till snart 4 månader! Underbart! O vad skönt o sunt att du släppt viktnojan! Det är helt rätt när det rör sig om så lite. Lite glass med hallon kan du väl gott unna dig ett tag eller varför inte lite mörk choklad eller min nyttiga favorit, pumpakärnor :)

Grattis till fyra

Grattis till fyra månader.
Klart du ska unna dig lite glass med hallon =))

GRATTIS till 4

GRATTIS till 4 månader!!!
Självklart ska du äta glass med hallon, det är du verkligen värd! Kram

Glass med hallon hoppas jag

Glass med hallon hoppas jag var gott!?? Det var du verkligen värd.

Viktinoja, ja det är väl en av alla triggers som kan leda till att man börjar röka igen, så den är toppen att du har släppt ... den leder ändå sällan till en korrekt viktnedgång i alla fall - nojjan alltså. :)

Grattis till fyra månader igår!!

Wow! Genom pärleporten och

Wow! Genom pärleporten och ute på andra sidan... och det i samma kläder!!! Själv har jag gett efter för småätandet så pass att de flesta byxor börjar kännas trånga. Men jag har förlikat mig med det och bestämt att det ändå är bättre att jag äter nu i början. Tar tag i vikten och småätandet när jag klarat ytterligare några veckor. Stort grattis till dina 4 månader.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se