Idag - varit ute och gått länge

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Jag har varit ute och gått en hel del idag efter ett besök på arbetsförmedlingen och det i sig är en utmaning vad gäller rökstopp och mig då jag alltid rökt när jag är ute och går. Det kändes bra att inte röka. Det kändes bra att bara kunna fokusera på att bara gå utan att stoppa ned händerna i fickorna, söka tändare och cigaretter som i värsta fall låg i olika fickor, täcka för tändaren för att inte elden skulle blåsas ut etc etc. Härligt företag det där. Och tåget fortsätter fortfarande tuffa rökfritt. Lila vagn, med guldkant. :) Det är min vagn. Håller på att fundera om jag ska sätta upp gardiner i vitt och lägga en fin duk på det lilla bordet vd min lunch-plats.

Jo och ett litet doftljus kanske nu när jag äntligen kan känna doften av det. Det tror jag att jag ska sätta fram.
Fortsätt kämpa
kram

Kommentarer

Visst är det härligt.. jag

Visst är det härligt.. jag känner som du och provade att jogga lite idag. Min kondis går att rädda. Jag vet att mina skador går att återställa och att jag trots liten deppardipp kommer klattra upp ovh bli trygg och harmonisk i min kupevagn. Kanske ska inreda min med :)

Visst är det härligt att röra

Visst är det härligt att röra på sig?! Själv stolt som en tupp idag eftersom jag börjat träna igen :D Kan va lite jobbigt men det känns ju toppen efteråt! Bra att du inreder vagnen också! Klart man vill ha det lite mys omkring sig :)

Visst är det skönt att röra

Visst är det skönt att röra på sig och känslan när man har gjort det... Underbart!
Låter som du har en mycket trevlig och mysig vagn. Njut av färden! Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se