Humörsvängningar DeLux

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

God fredag på er alla!

jag vet att man inte ska skämta om psykisk ohälsa och det är inte så jag menar, men från att ha varit hemma från jobbet tisdag och onsdag och bara sovit till att ha varit på ett strålande humör idag så börjar jag ju smått känna mig bipolär. Det är jag inte men dessa humör ändringar från att ena stunden var helt förbi av trötthet till att vara på topphumör känns ju orimligt mitt i att det faktisk är på detta vis. Någon som känner igen det?

Nåja, fredag i alla fall. En lugn helg med kalas för farfar och en innebandymatch för sonen. Dagarna tickar på och jag har kommit halvvägs med champix.

heja heja alla tappra :-)

Kommentarer

Känner igen mig :) men det

Känner igen mig :) men det borde börja släppa för dig nu tycker jag.. Du har kommit så långt. :/
Men kan tillägga att jag hade mina känslor utanpå länge.. Och det tog jätte lång tid innsn jag lyckades lära mig att hantera mig själv för när vi slutar röka eller snusa så tar vi bort ett av våra verktyg för känslohantering. Vilket ledde till kaos för mig. :)
Hoppas det här var till någon hjälp och om det behövs ta professionen hjälp, dom finns av en anledning :)

Hej hej känner ju likadant :)

Hej hej känner ju likadant :) manodepressiv bipolär JS jag vet inte alla diagnoser jag vill självskrivna på mig hihi skönt att vi är flera vi kommer ta oss ur det här och detta är ju ett tecken på hur cigaretterna hållt oss i ett hjärngrepp att nikotinet knäckt våra psyken så kropparna spelar oss ett spratt nu.. olidligt ohållbart..

Jorå känner igen mig jag med!

Jorå känner igen mig jag med! :-D men tror att rökstoppet gör att vi inte riktigt kan sätta diagnoser just nu (symptomen kan förklaras av andra faktorernämligen)

Passerar dag 50 idag och har

Passerar dag 50 idag och har både humörsvängningar och ätstörningar, överdrivet pigg ena dagen och dödstrött andra dagen. Snacka om att det är tunga gifter vi håller på att göra oss av med!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se