Dag 4

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Idag har varit en lite bättre dag än igår. Humöret svänger verkligen hit och dit och det får jag väl leva med ett tag framöver. Den som jag delar tv-soffa med håller sig lite på avstånd. Förstår honom <3!

Fick ivf städat och röjt i ett köksskåp och en "skafferilåda". Det var välbehövligt så det är väl bara att fortsätta röja nu när "jag behöver det". Kan ändå inte säga att (nikotin)abstinensen är speciellt stor/jobbig. Det som kommer över mig rätt som det är "Jaha, vad ska jag göra nu då?" en sorts tomhet och rastlöshet. Sen som en del andra har skrivit, jag (små)äter. Inte för att jag tycker att det smakar bättre utan mer för att käften måste gå. Försöker dricka massor av vatten fast det blir även en hel del kaffe och te. Kissnödig delux blir man inte helt oväntat av detta.

Tiden verkar dessutom snigla sig fram. "Bara" 4 dagar, det känns betydligt längre. Det är ju en hel evighet kvar till 1 vecka! Nej, nu blev det lite väl gnälligt! YIHAAA, JAG HAR VARIT RÖKFRI I 4 DAGAR!!!

Ha det gott alla duktiga kämpar, vi hoppar över nästa cigg oxå!

Kram

Kommentarer

Du är jätteduktig! Bra

Du är jätteduktig! Bra kämpat. Vet så väl att tiden kan snigla sig fram ibland men rätt som det är tar det fart igen o så bara sådär har det gått en vecka, två, en månad, två månader osv.. Kämpa på! Du gör det bra :) Kramisar

4 dagar...skitbra

4 dagar...skitbra gjort!!
Håller med dig att "käften måste gå" hahaha det är ju inte det att man är hungrig.
Kämpa på =)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se