Rökfri :)

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra.

Hej gott folk!

Lite kort om mig:

Jag har varit medlem i loggen sedan många år tillbaka under aliaset Saharas, som jag av någon anledning inte får tilgång till längre. Numera heter jag Saharas_. Är ofta och läser vad ni andra skriver men ska bli bättre på att skriva själv oxå.

Jag har rökt ca 15 cigg per dag i 14,5 år. Har slutat ganska många gånger innan. Ibland i veckor, månader och ibland enstaka dagar som senast i september.

Nu så är jag rökfri igen och det känns fantastiskt! Andas lättare, inget pip i halsen, mindre trött, bättre luktsinne osv. Det går och känns mestadels bra! Ett fåtal gånger har jag tvekat till mitt beslut men inte givit vika till hjärnspöket.

De biverkningar jag haft denna gång är trög mage, kliande gom och inuti öron, snuva, plöttsligt uppvaknande under sömn och stor hunger.

Vill bara säga att jag hoppar på tåget för 2017 tillsammans med er alla andra starka!! :))

Kommentarer

Grattis till ditt beslut!

Grattis till ditt beslut! Hoppas det håller i sig nu

Här kommer konduktören! Några

Här kommer konduktören! Några nya?? Ja men hej ser man å Saharas_ - i sin kupévagn! Det ska bli intressant att se hur den inreds! Så länge det är rök och snusfritt är det fritt fram att inreda hur du vill!
Knipsar din biljett för rökfria tåget 2017!!! Välkommen

Hallo, Saharas! Den ena

Hallo, Saharas! Den ena kommer, den andra går. Men i slutet av året, eller rättare, den 1.1.2018 skall jag stå på perrongen och möta tåget med klang och jubel och räkna passagerarna som stiger av. Och du kommer att vara en av dem!
Lycka till och ha det så bra och glöm inte kvällspatrullen. Kram, Gesine

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se