Rastlös och lite uppvarvad

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hejsan allihopa!
Det har varit ganska mycket på sistone och som de flesta av oss rökare och fd. rökare känner till är det ju så att vi har en tendens att röka till och i samband med alla möjliga negativa och positiva händelser/känslor/situationer/tankar etc. Om vi inte väljer att röka då blir det andra effekter och i mitt fall, som är van att alltid ha fullt upp, pendla, plugga envist och uthålligt ... kan det vara logiskt att jag blir rastlös och att jag kan känna viss uppvarvning. Jag kan varva ned igen, så jag är inte orolig. Det är en signal om att jag sannolikt har kört på för mycket under en tid också, så denna tids lugn, och vila är nog bara nyttig. Att dessutom inte röka för att hantera viloläget är ju gott. Så vad jag behöver göra är att börja strukturera upp dagarna med andra saker att göra så länge jag inte har ett jobb att gå till. Jag kommer snart att ha sysselsättning dagligen igen.

Jag tycker att alla är så duktiga och kämpar på här på loggen och stöttar varandra.
Bra det!! Vi har fått med någon/några flera på resan sedan tåget avgick från startstationen 1/1-2017. Konduktören kan dock ha missat någon och därför går nog konduktören ett extra varv och checkar läget.
kramar
Juntro
Konduktör på rökfria tåget 2017.
Mitt trettioåttonde dygn!

Kommentarer

Du har varit rökfri 1 månad

Du har varit rökfri 1 månad och 1 v t om lite mer än så. Du är så otroligt duktig!

Det känner jag igen, den där

Det känner jag igen, den där antiklimaxen. När man står där med sitt examensbevis i handen, jättelycklig, och plötsligt har ens vardag försvunnit. Man inser, att ett skede i livet är slut och något nytt börjar snart. Unna dig en riktig paus för att kunna landa i det nya livet. Du vet ju hur man gör. Kram, Gesine

Hejhej Gesine! Tack för

Hejhej Gesine! Tack för peppen! Tänk att det kan vara lite krångligt att göra allt det där man vet hur man ska göra *skrattar lite*. Jag inser att jag nog är som en väl fungerande normal människa som har känslor och reagerar åtminstone en del på större förändringar.

Tycker konduktören sköter sig

Tycker konduktören sköter sig bra och ett stort grattis till 38 dagar....nu tuffar vi vidare!!
Kramen =)

Konduktören är jätteduktig,

Konduktören är jätteduktig, 39 dygn idag! Hjälper och stöttar även sina resenärer att hålla rätt spår! Guld värt! Kämpa på! Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se