Hemma från jobbet

Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Hej
Blir bara tröttare och tröttare, har i två dagar inte orkat gå till jobbet, ögonen svider av trötthet men jag sover otroligt mycket. Kan det bli för mycket sömn? Funderar på om det har med tabletterna att göra. Är irriterad, aptitlös, och vill bara vara i fred och ensam.

Hoppas att det går över. Min kontakt på livsstilsmottagningen ska ringa idag, ska fråga henne om det kan vara biverkningar. Jag vet att det står som biverkning men efter 6-8 veckor?? Har ju ätit länge nu.

Tråkigt är det i alla fall när man bara vill dra täcket över huvudet och sova sova sova

Kommentarer

Tycker att du gör rätt i att

Tycker att du gör rätt i att prata med dem. Jag har lagt av Champix (igen) just för illamående och trötthetsbiverkningarna. Jag tänker dock inte lyssna på nikotinkopporna som öppnades upp efter bara några dagar. Det blev kämpigare på ett sätt att hålla ut i rökstoppet, men det är fullt hanterbart och jag intalar mig själv dagligen att min kropp nu är nikotinfri vilket leder till att nikotinkopporna på ett naturligt plan börjar gorma i bland. Men de tystnar ut snart ju. Tycker dock du ska prata med din kontaktperson. Kramar

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se