fem veckor och psykologexamen

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Idag har jag blivit röksugen ett antal gånger (eller röksugen på allvar vet jag inte - men tankar om ett vilja ha en cigarett, att vilja "fira" och röka, som snabbt bytts ut mot insikten att jag faktiskt är värd mer än att jag ska rökfyllt lungor och kropp.

Idag "utsattes" jag för att stå i händelsernas centrum - vilket brukar kunna vara jobbigt. Idag fick jag beröm av en del klasskompisar som framförde att de ser mig som föredöme för hur jag tagit mig igenom programmet. Hade ingen aning att så många som gav uttryck för det, tyckte så. Det är helt otroligt - vad man får exponera sig (utsätta sig) för. :-D

5 veckor rökfri! Det har varit värt det varje minuts ältande, varje känslostorm, varje abstinensbesvär. Vi klarar av det. Vi ger inte upp. Jag klarar det ... jag ger inte upp.

Nu tuffar vi vidare! <3
kramar

Kommentarer

Dubbelgrattis! Fantastiskt

Dubbelgrattis! Fantastiskt jobbat Juntro, verkligen. Det hade varit så lätt att i din sits vänta med rökstoppet men det gjorde du inte. Starkt!

grym, blir glad att höra hur

grym, blir glad att höra hur duktig du är och kämpar på

Att min hjärna, mina tankar,

Att min hjärna, mina tankar, sen tjatar om att "det här har du gjort så bra så du förtjänar att fira med en cigarett"!!! Det är en annan story. :-) Men si den går jag inte heller på. Tack!!

Hipp hipp hurra bästa

Hipp hipp hurra bästa juntro:) dubbelgrattis
till dig så himla bra jobbat! Du är fantastisk som lyckats med detta!
Ja man får faktiskt lite insikt när man vare rökfri ett tag! Kram

Grattis, Juntro! Det känns

Grattis, Juntro! Det känns bra att ha kommit i mål, eller hur? Kram, Gesine

Gesine: jag tror att det

Gesine: jag tror att det känns toppenbra men samtidigt lite tomt så där o det blir lite av en sorg i sig att en ny termin inte börjar i morgon. Men det är en välkommen sorg som kommer att gå över finfint!! Kramisar

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se