Dag14

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Dag 14 är snart slut.
Är fortfarande väldigt röksugen på morgonen men tycker
Att suget börjar bli lite mattare i styrka. Igår storstädade jag å tänka sig man kan greja o dola utan att röka.
Det tar tillochmed mindre tid utan alla pauser:) Jag mår bra i kroppen känner mig fräschare(så fräsch man kan bli med blek,fnasig,röd januarihud) tycker tänderna blivit vitare. Allt känns lätt och vitt i kroppen förut kändes det tungt och svart av rök. Hade besök av min pappa,bror och farfar förut! De gick ut och rökte och det var väldigt skönt att stanna inne,när de åkte gick jag med ut för lite luft och ja luft var det enda jag tog fast huvvet bara skrek TA EN BARA EN LITEN DET ÄR INGEN FARA där vann jag en seger till men fasen det var inte lätt alltså. Fick berömm av pappa som sa fan va duktig å stark du är då kändes helvetesminuten innan så himla värd att jag orka stå emot! Idag har ja å göbben lyxmat till det och firat mina rökfria dagar på restaurang.

Å det behövs lite berömm ibland så nu ska jag säga er alla som slutat
att fasen vilka starka människor ni är ju helt fantastiska för ni går igenom helvete
efter helvete vissa dagar men ni vägrar ge er för monstren i hjärnan även om man känner att
det vore det lättaste så ger ni inte upp. Stor eloge till er mina medkrigare och rökfria soldater för det är press det som pågar, ett litet inombordskrig för en rökfri vardag men det är tamej tusan värt varenda fight för att få va rök/nikotinfri!

Ha en fin lördag alla ,,,, kram

Kommentarer

Suveränt bra gjort av dig! De

Suveränt bra gjort av dig! De där tankarna tror jag kommer poppa upp i våra huvuden då och då resten av våra liv. Måste ju varit ett sådant fylleknäpp jag trillade dit på för 2 1/2 år sedan efter att ha varit rökfri 11 år :o känns som att vi är väldigt många som verkligen bestämt oss för att förbli rökfria :) ett fantastiskt fint rökfritt år väntar oss :)

... tar tillochmed mindre tid

... tar tillochmed mindre tid utan alla pauser... ja, tänk vad många timmar vi frigör, som vi kan göra nåt kul på istället! :) Starkt parerat med alla rökare på din balkong och bara dissa tanken på "den enda". Grymt jobbat! Nu kör vi in i vecka 3 med allt klenare monster på släp!! kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se