Ah jag fattar nu...

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Jag har ju gnällt en del på att kaffet inte smakar gott, att jag är fruktansvärt trött, att jag inte har nån vidare aptit.... Fan så dum jag är ibland....lästa biverkningarna på champix....där var det ju...allt har sin förklaring så nu vet jag det och behöver inte gnälla mer. Känns jättebra att veta varför man mår som man mår, då gör det liksom inget tänker jag. Annars går det bra tycker jag. Känner mig inte helt rökfri förrän jag klarar mig utan tabletterna,,,,jag har väl två månader kvar med dom. Sedan kan jag räkna mig som helt rökfri. Nu tillför ju inte tabletterna nikotin men ändå..

Ha en underbar kväll...unna er en promenad, titta på månen, andas frisk luft, en väldoftande dusch och en god kopp te :-)

(har en liten tygnecessär med väldoftande tepåsar i jackan som jag doftar på under dagarna,,,så jag blir påmind om vinsterna med rökstopp)

Kommentarer

Hejsan. Jag testade Champix

Hejsan. Jag testade Champix för flera år sedan och på mig slog det ut hela belöningssystemet. Inget var gott, inget var roligt och jag mådde sämre och sämre. Började må illa och spydde på kvällarna... Det blev värre när dessutom fick förmaksflimmer.
Då bröt jag med pillren. Visserligen började jag röka igen men jag mådde så mycket bättre. Så var det då. Men jag känner många som inte känner av dessa symptom alls. Tänkte berätta detta utifall du börjar känna som jag. Champix funkar inte för alla.

Läste på efteråt att Champix hos många framkallar rena depressioner och i USA förbjöds det efter att fler tagit livet av sig. Piller som mixtrar med hjärnan kan vara lömska.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se