Dag 12 katastrof

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Dag 12 idag och det var väl det jävligaste ja vare mä om på länge.
Har tyckt att det gått ganska smärtfritt med abstinensen hittills. Lite småskit som hårdmage,
Trötthet samt sömnsvårigheter har bara besvärat mig. Inte vare såvärst sugen på cigg tills idag......
Har tagit mitt rökstopp med ro,inte gjort så mkt( har det annars kliniskt hemma å så) förutom det jag måste göra. Städning och dolning förknippar jag starkt med rökning.
Ångesten började smyga sig på igårkväll tänkte att det är nog för att det är lite skitigt hemma så imorse drog jag igång o storstädade badrummet. Ångesten va kvar och växte sig bara starkare,fy faan så röksugen ja vare idag.Surt o deppigt har det varit. Det har varit riktigt kämpigt med nickoknarkarn idag uhh va jag har skällt och fått skäll för den delen. Åk till affären köp cigg och rök några, bla blaa blaaaaa.....

Jag överlevde denna prövning å nu jobbar jag natt,imöra ska det banne mig bli storstädning av hela huset och den jävla nickoknarkarn kan mala på o gorma va bäst han vill för på lörda ska ja o göbben ut o äta o fira 14 dagar rökfri!
Måste försöka komma upp på morgonen igen. Efter rökstopp vill ja tusan inte gå ur sängen jag som är van att gå upp mellan 5 o7 varje dag ligger typ te 8 o får typ dra mig upp är detta vanligt?? Är det någon annan som fått ångest så hela magen håller på att vrida sig?

Kram på er och kämpa vidare för nån jävla dans på rosor är det inte alltid;)

Kommentarer

Jag är på dag 10 och igår

Jag är på dag 10 och igår kväll sent drog ett djupt mörker ner över mig. Tårfyllda ögon idag sov jag 4 timmar och gråtit det mesta av dagen.. känner mig som en sjuk pmskossa och hade gärna haft nån att få utbrott på istället får jag gråta så här i min ensamhet och vänta tills det går över. Ska lyckligtvis snart till jobbet

det är inte alltid så lätt...

det är inte alltid så lätt... men så jävla svårt är det ju faktiskt inte heller!! :) Kommer du ihåg de orden? Jag känner, precis som du, ett mycket större röksug nu än i början. Men brukar tänka tillbaka på de orden som du skrev, och de hjälper mej att avdramatisera suget. För när jag tänker så, så känner jag hur det rycker lite i mungiporna... och jag kan le lite åt hela situationen. Få lite distans och verkligen känna att jag VET ju att det bara är tankar. Behöver inte agera på dem. :)

Kram på dej, fortsätt håll stryptag på det lilla monstret! Det blir svagare och svagare, krafterna håller på att rinna ur det!

Nu fick du mig att småfnissa

Nu fick du mig att småfnissa lite här på jobbet! Va glad ja blir att jag inspirerar dig med den meningen,nu ska jag åxå börja tänka på den (å dig) när det blir kämpigt! Imorgon reser vi vidare från denna dalen upp mot solen mot våren och ljuset, applepie och ickerökann :) nya friska tag för rökfria ska vi förbli hur kämpigt det blir ibland, för det är inte alltid så lätt men så jävla svårt är det inte heller!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se