Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Slutar med Nikotinsugtabletter

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Hej alla! :)

Nu har det gått 30 dagar sedan jag slutade röka (yay!) men jag har tagit 1-2 nikotinsugtabletter varje kväll fram tills i söndags. Det är alltså min fjärde dag utan nikotinsugtabletterna idag.

Jag trodde inte jag skulle känna av det så mycket eftersom det bara varit 1-2 st, men faktum är att det faktiskt är ganska jobbigt. Det är inte lika jobbigt som första veckan utan cigaretter, men jag känner mig disträ, orolig och har humörsvängningar. Jag antar att det kommer hålla i sig i några dagar till och jag ska kämpa på.

Jag kommer fortsätta att bära med mig nikotintabletterna hela tiden, om det blir kris och jag har ett svagt ögonblick där jag överväger att ta en cigarett; då ska jag ta en sugtablett. Men jag ska sluta att ta sugtabletterna dagligen eftersom jag hatar att ha det vidriga giftet i min kropp.

Återkommer med update!

Kommentarer

Grattis till 30

Grattis till 30 dagar,stort!
Du ska se att det går bra att bli av med sugisarna,det bästa är att du inte röker.
Heja dig detta fixar du nog galant!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se