30 dygn har passerat och det 31 påbörjades 23.00.

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

NEJDÅ
Konduktör Juntro måhända har varit frånvarande från denna sida idag, men har absolut inte hållit sig undan. Nu har jag kikat runt och ser att det skrivits en del idag. Jag får läsa ordentligt i morgon.
Idag var jag på anställningsintervju. Vi får se vad som händer med det. Verkade trivsamt där jag var. Jag fick veta att den sista kursen på programmet är godkänd vilket innebär att allt är klart.

Jag fick veta att jag inte fått en tjänst som jag ville ha. Får hoppas på den jag var på idag.

Men .. jag är rökfri och det är det viktigaste.
kramar
Juntro
som säger godnatt

Kommentarer

Yeas, så bra...du har arbets

Yeas, så bra...du har arbets sökning som nummer 1 i tankarna, och sen bara "by the way" -öh jag är rökfri ...det är som det ska vara, med tiden kommer det där rökandet inte varje dag i tankarna..men dyker säkert upp nångång även för dem som varit icke rökare i felra år, har jag förstått och hört.
Du har gjort det jättebra :)
Hoppas du får ett jobb som du trivs med- och framför allt med arbetskompisarna...nästan ett A o O
Själv har vår hela enhet blivit uppsagada (6 st) men vi har 1 års uppsägningstid...7 nov 2017 tar det defenetivt slut, men vi har Trygghetsstiftelsen som stöd, så det känns lite lugnande (o jag har bara 5 år till pensionen)
men ändå, detta har gjort en lite i obalans...svårt att somna ibland, grubblar..när man inte vet hur det blir..
Ja, ja men nu ska du ha en lyckospark :)
Kram

Men åh stort grattis till en

Men åh stort grattis till en hel månad!! Tycker det verkar vara stabilt för dig nu! Toppen, fortsätt i samma stil. Grattis till plugget o lycka till med jobbet! Berätta sen hur det gick :)

Hallo, Juntro! Som du ser har

Hallo, Juntro! Som du ser har jag "fegat ur" och kör en rökfri period till. Men jag har hunnit kolla, hur jag egentligen rökte. Det var nog som du trodde, när vi diskuterade olika sätt att röka - visst får jag lite nikotin fast jag drar inga riktiga halsbloss. Jag verkar dra in lite ändå, typ en kvarts halsbloss. Prövade att röka som alla ni verkar göra - drog ett bloss helt in - oh, jösses, det var som att få en klubba i huvudet, det var för mycket helt enkelt, inget alls för mig. Ha det så bra och god natt - lite tidigt kanske, men ändå.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se