Här kommer det...mitt obligatoriskt inlägg varje 12. ;-)

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej alla kämpar!!!!!
Ska svischa förbi och vill skicka xtra energi till er idag,energi för att stå emot nikotin-äcklet!!!!! Till alla som står i början av sin nikotinfria resa och för alla som har kommit en bit,till de som har fått bakslag och för de som är rökfria!!!!!
Själv är det idag 8 mån rökfrihet,helt otroligt men har fortfarande behov att komma in här! Mest för att läsa hur duktiga ni är hur ni kämpar och samtidigt är jag så glad och tacksam att jag har kommit så långt! Visst är jag en icke-rökare nu men lik förbannad kör man ibland sina inre dialog.... :-)
Men röker,det ska jag aldrig mer!!!!
Vill passa på och gratulera min anti-röka-tvillings-själ LOTTA,hon slutade samma dag så hon firar också 8 rökfria mån idag,GRATTIS!!!!!!!!!!!!!
Hoppas ni alla där ute mår bra,KÄMPA PÅ!!!!!!!!!!!!!
Kram Tokfiaaaaaaaa =)

Kommentarer

Men G R A T T I S till er

Men G R A T T I S till er båda Tokfia och Lotta. Ja ni är verkligen duktiga men jag ligger inte så långt efter, 7 mån och lite till men jag tror inte heller att jag någon gång kommer ifatt er. Massor med grattis kramar från Monica

Ett stort GRATTIS från mig

Ett stort GRATTIS från mig oxå till er båda!!! BRAVO!!!! Stora varma kramar från Liselott

Grattis säger jag också.

Grattis säger jag också. För egen del önskar jag kunde säga 8 mån istf 4 vekor, nåväl ca 1/8-del klarad har jag och önskar massor av lycka till där borton den gyllene horisonten. Din resa började ju tidigare och målet för oss alla är inte Samarkand (fast varför inte, funkar väl som jämförelse) det är att kunna känna sig helt rökfri, glad, friskare och lite rikare på många sätt ;-).
Ha det bara gott. /Lucky-Lucy

Hej Tokfia, och ett JÄTTE

Hej Tokfia, och ett JÄTTE JÄTTE JÄTTE STORT GRATTIS TILL DINA 8 MÅNADER. Hälsar även till Lotta här!
ja så skönt det är att vara rökfri, faktiskt det bästa jag gjort, det senaste året i alla fall :)). Visst kan det väl poppa upp någon gång att man blir sugen, jag har märkt det mest i belöningssammanhang. T ex i kväll när jag jobbat som en galärslav i 5 dgr och är ensam hemma, nu skulle jag kunna tänkt mig en cigg i rent belöningssyfte....och en hjälp av varva ner lite. Men si det går icke!!! En cigg gör sig liksom inte besvär... jag behöver genast 19 till...... och då har ju idén fallit. Men jag tar Måns i hampan och går och lägger mig och läser i stället. Det är ju lördag i morgon, fint höstväder väntas och förhoppningsvis en strålande försäljning. Bäst att vara utvilad då. Kram på dig tokfia, sluta röka suuuuuuuuuuuger, men det är värt varje sug...fniss.
kram och nä vi röker inte. från Laureen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se