Dag 7 (1vecka) och mörk choklad

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Ja då var jag här då min första anhalt på min resa 1 vecka!!
Känns lite berusande för det har gått ganska smärtfritt må ja säga. Lite halsont,hård mage å lite sömnsvårigheter å så men det ä inte konstigt! Man får räkna med lite sviter. Har inte haft plåster sen i onsdags så de har ja å fimpat så att säga:) Har sagt nej jag har slutat ett par gånger å va löjligt det ä man känner sig ju nästan mallig men tusan va stolt man blir varje gång man uttalar den meningen och stannar inne,för det är en väldigt svår mening! Har inte varit såvärst röksugen men ikväll när jag åkte från jobbet kom det ett megasug så det killade i magen samt ångestkänslor,kanske va ångesten som killade? I vart fall va det ingen trevlig sammanstötning i bilen det tog ett tag innan det gick över,blev lite panik av det hela men dregglande och fräsande så intalade jag mig att det va den dära jävla nickoknarkarn som spökade!! Sen kom jag på att det faktiskt ä 7:e dagen då försvann han fort den dära jävla nickoknarkarn!! Nog om mig för idag såg att vi blivit fler här på sidan och förhoppningsvis fått fler kupévagnar på tåget:D kämpa på alla ni som tagit steget,det ä inte alltid lätt men så jäkla svårt ä dä inte heller!! Kram

Kommentarer

Glömde ju skriva att idag åt

Glömde ju skriva att idag åt ja mörk choklad,älskar det men idag kan ja svära på att det va väldigt mkt godare! Säkert tack vare att smaken blivit bättre,det var det som va den stora vinsten i detta!!

Stort grattis till en vecka!!

Stort grattis till en vecka!! Superbra kämpat att du stod emot suget! Visst känner man sig så himla stolt över sin rökfrihet!! O det med all rätta :) Det är bara att kämpa på o ge inte upp vid motgångar. Stor kram Roxy

grattis till en vecka

grattis till en vecka avklarad, så blir det en månad :)

Var MALLIG!! Det är svårt att

Var MALLIG!! Det är svårt att säga NEJ! Det är svårt att säga att man inte ska följa med ut.
GRATTIS TILL att hela den första veckan är gjord. Fortsätt så så behöver du aldrig mer göra om den!!!

kramar i massor

Hurra för oss! Nu är vi inne

Hurra för oss! Nu är vi inne på vecka 2!!
Jag har, precis som du, tyckt att det gått väldigt smärtfritt, nästan lite för lätt??!
Men igår kväll hade jag en leka-med-elden-tanke, att "fira" en veckas stopp med en cigg!!!?? :) :) Nog den första riktigt besvärande tanken sedan jag la av. Man tror sig vara hyfsat rationell och sunt tänkande, men hoppsan vad tok det verkar kunna bli ändå?!

Men jag håller ändå med dej till 100 %: det e inte alltid lätt men så jäkla svårt är det inte heller!!! Grymt bra sagt! Den kommer att hamna i historieböckerna!
Fortsätt i samma anda, om en vecka kliver vi in i 3e rökfria, bägge två! Deal? :)
Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se