27e dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

God dagens! Jag har ont i min hals. Är lite hostig. Inflammerad i öra/näsa/hals känns det som. Tog influensavaccinet i samband med att jag fick min diagnos i höstas. Funderar på om det är smittsamt, eller om det är en effekt av rökstopp? Oavsett så är det ju ytterligare orsak till att INTE RÖKA - och jag har faktiskt inte haft en riktig tanke på att faktiskt röka de sista dagarna. Tankar ja, med de sveper förbi. Ingen sådan där tanke som etsar sig fast och blir till en faktiskt riktigt tanke.

Gedavilhelmina: Du - har till uppgift att heja på oss på tåget VARJE DAG så att du driver oss framåt (och därmed har ökad möjlighet att bara haka på). Som konduktör för rökfria tåget 2017- ger jag dig en UPPGIFT!! Den är till för att möjliggöra och öka sannolikheten för att du ska hoppa på tåget. En uppgift för din egen del är att undersöka vad du är rädd för. Låt oss hjälpa dig med dessa rädslor (det kan sannolikt ge andra som läser och inte säger något modet också). Tar du emot den uppgiften?

Kram

Kommentarer

För er som läser här och inte

För er som läser här och inte riktigt hänger med om vilket tåg vi talar om av och till här på loggen och vad som gäller för att borda detta tåg.
Det rökfria tåget 2017 (- nu i sakta rull -) http://logg.slutarokalinjen.org/node/23072

Konduktör:
Juntro

Heja dig juntro:) och det var

Heja dig juntro:) och det var en väldigt fin gest av konduktören må ja säga åxå! Bra pepp! Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se