Sjukt besviken

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag är besviken på rökstoppet och på rökstoppet!

Kaffe är inte gott längre!!! Vad fan är det här!!
Har googlat som en tok i alla fall.... två koppar svart te har lika mycket koffein som en kopp kaffe.... det var ju en tröst i mörkret i alla fall. Annars får jag väl köpa koffeintabletter på apoteket.

Så det får väl bli en kopp te med och en koffeintablett för att ersätta det svarta guldet morgon och kväll.
Men känns ju inte så bra ;-)

Min hälsostatus är vacklande mist sagt,,, slemhosta....kan man verkligen säga....ser inte bra ut...eller jo det är det väl eftersom det kommer upp så att säga...men det ser inte bra ut

Ha en underbar lördag! <3

Kommentarer

Man får dippar och allt känns

Man får dippar och allt känns meningslöst. Hjärnan spökar så för att få oss att röka men inte blir livet bättre för det. Kaffet kommer börja smaka igen. Ta en paus från kaffet ett tag så kommer hjärnan istället känna shit vad jag saknar mitt kaffe när den inser att den inte får några cigaretter..

Jag själv genomled natt 3 helt sömnlöst.. hur många nätter kan man klara.. fått stora ömmande vulkaner i nyllet, hur länge ska de stanna :0 hihi.. min kropp skriker att den mår dåligt men jag ger mig inte! Cigaretterna ska vara borta ur mitt liv för gott!

Jobbigt jobbigt, men du har

Jobbigt jobbigt, men du har 22 rökfria dagar :) så jättebra jobbat, avundas dig...jag själv kommer inte till skott att sluta, eller, har slutat flera gånger sen november med bäst 10 dagar rökfri.
Kämpa på vännen, tänker som ovanstående ickerökaren, smakerna kommer tillbaka senare
Lycka till Kram

Hälsostatus låter ungefär som

Hälsostatus låter ungefär som jag ... fast inte lika mkt slemhosta som när vi rökte?

Det skulle bli ännu värre av att börja röka. Vet du att man ökar riskerna för sjukdomar ännu mer av att börja, sluta, börja, sluta (dvs. jojo-sluta)? Vi gör inte det. Håll ut! Var besviken på rökstoppet men helt ärligt - utan att du hade börjat röka en gång i tiden hade du aldrig BEHÖVT sluta - är det verkligen rökstoppets fel?
(i dag är jag visst rakt på sak - hojta till om det blir FÖR mkt)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se