ikväll blir det 26 fulla dygn (2 dygn till 4 veckor)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Negativa effekter av icke-rökandet: Jag känner mig lite mer uppe i varv nu, men det kan ha med andra huvudorsaker än icke-rökandet att göra. Det närmar sig ju examensfest 1 (13/1), examensceremoni (15/1), examensfest 2 (21/1). Det är mycket nu så att säga. :-)

Jag noterar med mig själv att jag inte i lika hög grad behöver vara här och läsa och skriva längre. Oroa er inte. Jag har ju medvetet tagit emot förfrågan på konduktörs-rollen här just för att inte glida härifrån lite osynligt så där. Jag kommer alltså förbi minst en gång per dag för att kika till det och då passar jag också på att skriva något litet.

Men just nu (vecka 4) har jag hmm hosta - torrare hosta (inte riktigt rethosta, känns tjockt i halsen. Börjar fundera på om det är förkylning ändå, eller om det är flimmerhår som börjar visa att de finns. Oavsett skulle det bli värre av att röka och jag känner också att tankarna på att faktiskt röka har minskat. De är inte alls svårhanterliga i dagsläget.

Nu tar vi helgen igen alla!
Ha det rökfritt och gott!
kramar

Kommentarer

Just det Juntro, aldrig

Just det Juntro, aldrig osynlig i år. Inte igen, jag märkte det de 2 sista gångerna. Du gör ett bra jobb min vän.

PEB: NOPE - ingen osynlighet

PEB: NOPE - ingen osynlighet i år!!! :-)

Är också sjukt rastlös om

Är också sjukt rastlös om dagarna. städar och rensar överallt :-)

Snart en månad jue.. längtar

Snart en månad jue.. längtar tills jag är där.. vill först säga äntligen 14 dagar, sedan äntligen en månad, sedan äntligen 3 månader sedan äntligen 1 år.. vet att jag kommer se mig som en rökfri rökare säkert de första 2 åren men som Melissa horns låt jag saknar dig mindre och mindre har glömt sig en vacker dag :)

Heja på dig konduktörn :) Här

Heja på dig konduktörn :)
Här kommer svarta fåret hehe, men du har peppat mig, o jag har lovat att 12 janurari ska det bli stopp
måste erkänna att sen förra veckan har jag köpt 2 paket cigg = 110 kronor, + slemmig och morgontrött, täppt i näsan, luktar äckel osv osv osv
Kramar

Gerdavilhelmina: Fram till

Gerdavilhelmina: Fram till den 12e har du en uppgift att göra varje dag. Peppa oss andra. :-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se