dag 13

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

god kväll ut i etern.

har sedan rökstopp haft fult upp med barn och jobb, mm, vilket varit skönt, skönt och hålla igång. skrev i början av min log att t skulle vara skönt att låsa in sig vecka och hopas allt blir bra. ej att rekommendera, bättre att hålla igång och leva livet så gott det går, inom sina egna begränsningar så klart. för eller senare måste man ut och tackla livet, på gott och ont.
sitter nu i kväll ensam, i lugn och ro, ska inte gå ut, tänkte ta en kall öl eller 2.

en skön dag, men också jobbig, känner abstinensen kryper och vanan att ex gå ut på balkongen o ta en cigg gör sig påmind.

men jag har bestämt mig, jag ska aldrig mer röka eller snusa.

men för det kan jag som sagt inte gömma mig för evigt, ducka och springa och gömma mig så fort det blir lite jobbigt. så det är bara möta alla hinder och motstånd, och det tänker jag göra.

jobbigt som det må vara blir jag stoltare över mig själv för varje dag som går. och alla ni här som kämpar.
det är inte omöjligt

Kommentarer

Usch vill inte låsa in mig

Usch vill inte låsa in mig men varje gång i affären kommer tanken.. ett paket, en cigg å sedan kasta.. men så vet jag ju att då skulle jag köpa ett paket å röka en cigg å sedan kasta måååånga paket hihi... å de här dagarnas plåga skulle vara bortkastade.. de första 14 dagarna ska ju vara väst du är snart i mål

Bra beslut där att aldrig mer

Bra beslut där att aldrig mer röka eller snusa!! Du låter beslutsam, just så bestämd som du behöver vara. BRA KÄMPAT! Vi kämpar tillsammans! kramar

Heja dig!! Bra jobbat och

Heja dig!! Bra jobbat och kämpa på:) fin mening "jag ska aldrig mer röka eller snusa" som sagt det ä inte omöjligt!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se