Facebookgrupp

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Ibland tänker jag att det skulle varit roligt med en facebook grupp. det är ju lättare att liksom kommunicera i en sådan än att hålla på att skriva kommentarer under varje logginlägg...

OM man skulle orka dra igång en så vore väl ett passande namn:
Sluta-Röka-Loggen

Frågan är om själva Sluta-röka -linjen gillar ideen

Kommentarer

Hej Jessie, vi håller nog

Hej Jessie,
vi håller nog alla med om att loggen har många tekniska svagheter. Den har däremot en avgörande styrka den är anonym. Det gör att folk kan skriva precis som det är utan att man får räkna med att allt som skrivs kommer att användas för att generera profit. Att lagra någon form av medicinsk information på Facebook är inte en bra ide. Loggen drivs av Stockholms läns landsting.

Håller med PEB. Om man skulle

Håller med PEB. Om man skulle ha den här bloggen på facebook så skulle man snart översvämmas av reklam m.m. Skönt att kunna vara helt anonym eftersom det är så mycket känslor inblandade när man slutar, man misslyckas, man slutar igen osv.
Själv har jag tappat fotfästet totalt. Jag slutade ju igen på nyårsafton, började igen ett par dagar senare. Ibland känns det som att jag ALDRIG kommer att klara det här. Tappar självförtroendet och känner mig helt misslyckad just nu.
Grattis till alla er som kan sluta. Jag beundrar er verkligen.

för vissa kanske det hade

för vissa kanske det hade fungerat.
dock inte för mig jag vill vara anonym, även om jag ibland tycker att det vore kul att träffa alla dom som ändå har släppts in och som man besökt i det psykiska och fysiska kaoset som man upplever i denna processen :)
så hade det för mig förstört friheten man har här inne :)

Jag tycker det låter som en

Jag tycker det låter som en utmärkt idé då kan vi peppa varandra och tipsa andra om att gå med i gruppen. Att skriva i sin egna status hur man mår blir destruktivt å trist men i ett sådant community å bara få en gilla respons då och då kan bli en putt framåt. Det här med reklam mm fattar jag inte alls. I sådana grupper väljer ju administratören vem som får gå med och moderatorer som raderar otrevliga inlägg. Så är det bara fbaktiva administratörer och moderatorer försvinner knäppa inlägg snabbt och de kan varnas eller bli avstängda från gruppen den där vårdguidappen kopplas till mitt fbkonto om jag vill det men att ha allt på sin status känns njae men en vanlig grupp vore kanon!

Är det där med hemligt viktigt så kan man skapa en hemlig grupp som bara medlemmarna hittar men då kan bara vänner lägga till vänner. Utomstående kan i te söka fram gruppen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se