Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

På rätt väg nu?

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Tack för uppmuntrande ord!
Inatt fick vi sova ända till kl.5, Zyban blir man ju pigg av. Det går ganska bra nu, men det går åt mycket Läkerol o V6. Konstiga saker man har för sig, hittade min sambo på vår gamla "rökplats". Han rökte inte som tur var, men gick dit av gammal (o)vana.

Kommentarer

Hahahha, känner igen det!

Hahahha, känner igen det! Ni är modiga och tuffa som kämpar för dig själva! Fet lycka till!

vilken tur att han inte

vilken tur att han inte rökte !!!! Min man och jag slutar samtidigt det är bra men tufft ibland oxså med humör osv. Vi klarar det här och vi båda har räknat att vi sparar 40.000 kr på 1 år.... om vi slutar, snacka om utlandsresa : - ) inkl. fick pengar.... Kramar Lotta

Det handlar mycket om vanor

Det handlar mycket om vanor (ovanor). Jag är fortfarande på väg ut när t ex filmen är slut...Inte för att jag är röksugen utan bara för att jag är van vid att gå ut då. Det tar nog ett tag till innan alla de där vanemönstren ändras. Men det försvinner sakta men säkert!
Mår du/ni bra av Zyban annars? Jag och min man försökte sluta för några år sedan med hjälp av Zyban. Jag påverkades inte så mycket, blev bara lite avtrubbad. Men min man blev helt personlighetsförändrad och var tvungen att sluta. Hoppas det funkar bättre för er. Den här gången äter jag Champix och det fungerar superbra. Inget röksug och känner mej lugn.
Hoppas det fortsätter gå bra för er, ni har klarat er igenom de första dagarna - nu går det bara uppåt!
Lena

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se