Dag 4

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Imorse va ja så röksugen så att ja nästan tuggade på kudden. Men släpade mig upp och det gick faktiskt över ganska fort. En utmaning jag såg framemot idag var att min arbetskollega skulle komma på dubbelturen(vi röker alltid då) jag var så himla tvärsäker å stark över att få säga Nope inte da ja har slutat,tyvärr försov hon sig så jag får hålla i den känslan av att vara stark å få säga nej tills nästa gång:) Har iaf gjort det första dygnspasset utan att röka.Det ä lite lustigt för jag känner mig retlig och irriterad i halsen redan,inte slemmig utan rispig! Annars går det bra,plåstret sitter inte på hela dagen bara till typ 14-15 el så! Nu ser jag framemot 1v rökfri! Har delmålen helt klara längs vägen och min plan är nästan klar! Keep on fighting!!

Kommentarer

Min fjärde dag kom heshet och

Min fjärde dag kom heshet och rethosta. Tyckte mig minnas och kollade i min logg :) Bra jobbat och snart är den första veckan avklarad. Kramis!

Du närmar dig den där första

Du närmar dig den där första fullföljda veckan som egentligen är svårast. Håll ut och fortsätt välja att inte röka och belöna dig själv på något sätt.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se