Dygn 19

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

God Morgon!

Jag är sjukt besviken på min kropp just nu. Hostar, känner mig sjuk (fast jag inte är det), rastlös för att en timma senare somna (däcka) i soffan utan förvarning. Drömmer mycket livligare nu än i början av champixbehandlingen...vaknar första gången runt 03.00-04.00 och sen somnar jag aldrig riktigt till igen. Ont i ryggen...har aldrig någonsin förut haft ont i ryggen,,,var kommer det ifrån kan man fråga sig.

Går just nu sjukt mycket för att vara jag...igår 18 000 steg. Idag har vi storm så det får bli promenadbandet här hemma istället.

Ska börja dricka bikarbonat för att se om andningen blir lättare....googla bikarbonat så får ni upp mängder med positiva egenskaper.

Funderar också på att bli Vegan/vegeterian mest med tanke på hälsofördelarna och nu när smaksinnet i alla fall är hur konstigt som helst är det väl lika bra att köra på nya smaker. Smakar rök/äckel i munnen och jag har inte tagit ett bloss på 19 dagar.

Men annars hörrni mår jag som fisken i vattnet :-)

(Juntro, får jag hänga med i tåget?)

Kommentarer

god morgon, sover sjuk dålig

god morgon, sover sjuk dålig också, puh jobbigt. blir bättre.
bikarbonat är bra, fattigmans cancer medicin, har tagit en tsk i flera år bra mot sur mage. plus att jag hört att cancer inte gillar sur miljö, o bikarbonat är ju basiskt. mår mycket bättre i magen nu.
gör som du går o går, rör på mig konstant när det börjar krypa i kroppen, schysst viktminsknings kurr att sluta med nikotin

ha en bra dag o kämpa på

Godmorgon du positiva

Godmorgon du positiva ickerökare :) och så bra gjort av dig att vara 19 dagar utan ett enda bloss :D
Var tvungen att le, när jag läst färdigt ditt inlägg, först kände jag medlidande för hur dåligt du mådde...sen var det som om du skakade på dig som en blöt hund; -men annars mår jag som fisken i vattnet !
Jag gillar positivt tänkande, det försöker jag alltid dra fram, det positiva när allt känns som skit.

Bikarbonat, hihi min släkt på mammas sida har var och varannan ofta halsbränna, och alla (många) använder bikarbonat, ett universal mirakelmedel, som tur är har inte jag drabbats av släktens halsbränna
Fortsätt vara ickerökare, jag ska komma efter om 8 dagar
Kram

Konduktören tittar sent

Konduktören tittar sent omsider in här på din logg och knipsar din biljett! Du är välkommen ombord på tåget. Bara att inreda din vagn hur du vill, med vad du vill, dock ska det vara rök-/snusfritt. :)

Välkommen på resan!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se