Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Gott Nytt År alla!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag vill passa på att önska alla ett riktigt Gott Nytt År! Må det nya året för oss alla vara ett välsignat år, fyllt med allt gott. Jag firar faktiskt 40 dagar rök o nikotinfri idag! :) Trodde det var imorn så jag blev förvånad när jag såg siffran. Allt är lugnt på rökfronten o jag tänker inte mkt på rökning alls. Eftersom jag känner mig så säker i min rökfrihet kanske jag inte hoppar på tåget, men jag vill uppmuntra alla som är lite osäkra att göra det. I övrigt har jag haft det lite kämpigare det senaste, trögt vad gäller att komma igång med saker o liknande. Men det kan ju också ha att göra med att jag sköter alla rutiner med rökning/nikotin, mat/godis, medicin (har minskat bl.a.), träning (promenader) så bra nu. Om man har stött sig på dessa medel tidigare så kan det ju bli lite jobbigt i övergången. Har iaf bett för o har mkt hopp om ett bra 2017! :D

Kommentarer

men du vet - du kan hoppa på

men du vet - du kan hoppa på tåget om det behövs och du känner dig mindre säker - när du vill? Annars tycker jag det är skönt att höra att du har hittat din frihet.

Grattis till dina 40-dagar

Grattis till dina 40-dagar Äntligen känner jag ingen oro
inför att sluta röka Jag är på gång

Kramar melly

Grattis till dina 40-dagar

Grattis till dina 40-dagar Äntligen känner jag ingen oro
inför att sluta röka Jag är på gång

Kramar melly

Åh så roligt Melly! Glad jag

Åh så roligt Melly! Glad jag blir! Du klarar det! O du tänk på att det jobbiga pågår inte för evigt. Om man håller ut o rider igenom så vänds mörker till ljus efter ett tag. Kram!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se